Klaasen strandt in halve finale Open UK

Jelle Klaasen heeft zaterdag in de zogenoemde Coral Open UK Qualifiër de halve finale bereikt. De Goorse darter verloor in die have eindstrijd met 6-3 van Gary Anderson. Daarvoor klopte hij achtereenvolgens Dyso Parodie, Scott Dale, John Henderson, Richard North en Ryan Palmer. Hij kreeg voor zijn prestatie in Wigan een bedrag van 2500 Engelse ponden. Komende donderdag is de tweede Premier League-wedstrijd van Klaasen. Dan treft hij opnieuw Gary Anderson.

Gerelateerde berichten

  • EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen28 oktober 2017 EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen Jelle Klaasen is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt verloor de Goorse topdarter van de Australiër Kyle Anderson. Het werd uiteindelijk 6-10 in […]
  • Klaasen verliest ook 2e Premier League-duel9 februari 2017 Klaasen verliest ook 2e Premier League-duel Jelle Klaasen heeft ook de tweede Premier Leaguewedstrijd verloren. De Goorse topdarter ging met 7-3 onderuit tegen meervoudig wereldkampioen Gary Anderson. 'The Cobra' kwam nog wel met […]
  • Klaasen kansloos in halve finale WK Darts3 januari 2016 Klaasen kansloos in halve finale WK Darts Jelle Klaasen is er niet in geslaagd de finale van het PDC wereldkampioenschap Darts te bereiken. De Goorse topdarter ging in Londen kansloos ten onder tegen de regerend wereldkampioen […]
  • Klaasen imponeert, maar verliest halve finale6 maart 2016 Klaasen imponeert, maar verliest halve finale Gorenaar Jelle Klaasen heeft de halve finales van de UK Open bereikt op indrukwekkende wijze: Klaasen verpletterde Kyle Anderson met maar liefst 10-0 in legs. Zijn gemiddelde  bleef […]
  • Klaasen onderuit in kolkend Ahoy16 maart 2017 Klaasen onderuit in kolkend Ahoy Jelle Klaasen heeft de zevende wedstrijd in de Premier League of Darts verloren en blijft daardoor de hekkensluiter in deze prestigieuze competitie met de beste darters ter wereld. James […]