Hector onderuit tegen titelkandidaat Avanti

Hector heeft de eerste competitiewedstrijd na de winterstop verloren. Op eigen veld Avanti Wilskracht met 1-4 te sterk. Een geflatteerde uitslag want zeker voor rust was de ploeg van trainer Mark Dijkstra zeker niet minder dan de titelkandidaat uit Glanerbrug. In een op en neer golvend duel waren er kansen voor beide ploegen. De eerste goal viel vlak voor rust. Een moment van onoplettendheid achterin, stelde de sterkhouder van Avanti, Mirko Weustink in staat om op links door te komen en de bal tegen de touwen te jagen: 0-1.

Na de thee aanvankelijk hetzelfde spelbeeld. Elf minuten voor tijd werd het 0-2 door een treffer van Luc Ungerer. Hector kwam terug in de wedstrijd door een strafschop die werd benut Wesley Zwoferink. De groen-witten gingen nog op jacht naar de gelijkmaker maar kwam niet tot scoren. Het was Mirko Weustink die de wedstrijd met een vlammend schot de wedstrijd in de 90e minuut in het slot gooide en even later nog een keer tot scoren kwam en daarmee zijn derde goal van de middag en de vierde van Avanti Wilskracht maakte. Hector, dat nu zevende staat met 20 punten uit 14 wedstrijden in de vierde klasse B, speelt volgende week weer thuis. Dan tegen LSV uit Lonneker.