Twenthe pakt drie punten bij Turkse Kracht

Twenthe kwam goed uit de startblokken na de winterstop en won verdiend met 1-3 van Turkse Kracht uit Deventer. In het eerste bedrijf nam Twenthe direct het initiatief en zag dit in de 8e minuut beloond met een fraaie treffer van Mark Nijland. Na een reeks van kansen was het Stef Eland die kort voor rust de 0-2 op het scorebord liet aantekenen. Dit was tevens de ruststand. In de tweede helft deed de gastheer direct wat terug, met een fraai schot werd doelman Zweers in de 5e minuut verschalkt. Het restant van de wedstrijd was vooral rommelig en werd gekenmerkt door een scala aan overtredingen en veel gele kaarten aan Deventer zijde. Kort voor het einde gooide Jeffrey Asbroek de wedstrijd in het slot door de 1-3 binnen te tikken.