Dean Kolbe ziet het levenslicht

Blijdschap in huize Kolbe, waar Jurgen en Mandy de trotse ouders zijn geworden van Dean. Namens de familie en vrienden worden zij, en ook “grote” zus Ilana, van harte gefeliciteerd met de geboorte van Dean.

Gerelateerde berichten

  • Dubbel feest huize ter Elst15 augustus 2016 Dubbel feest huize ter Elst Het feest kan niet op in huize ter Elst. Vorige week werden Patrick en Monica de trotse grootouders van kleindochter Noah. Zij feliciteren Dennis en Marion van harte met de […]
  • autorijles 00227 februari 2012 Eerste rijles voor Mandy ter Elst Ze is nog jong, maar ze heeft wel haar eerste rijles achter de rug. Mandy ter Elst, 16,5 jaar, zat dit weekend voor het eerst achter het stuur van een auto. De familie wil haar succes […]
  • Marjon Kruders ziet vandaag Sarah30 september 2013 Marjon Kruders ziet vandaag Sarah In de categorie Sarah`s vandaag de beurt aan Marjon Kruders; "Dit hadden jullie vast niet verwacht...Sarah is bij moeder gebracht!¬†Marjon is van alle markten thuisAlles altijd perfect […]
  • Jurgen treft auto aan met schade en zoekt dader11 februari 2016 Jurgen treft auto aan met schade en zoekt dader Afgelopen zaterdag trof Jurgen zijn auto, die geparkeerd stond in een parkeervak aan de Iependijk, met aanzienlijke rechter achterschade aan. De aanrijding moet hebben plaatsgevonden […]
  • Fiets ontvreemd op station2 augustus 2011 Fiets ontvreemd op station Opnieuw wordt er in Goor een fiets vermist. Jurgen Bruggeman had zijn fiets vrijdagavond geparkeerd op het station in Goor, maar deze is gestolen. Het gaat om een Gazelle Furore […]