Bijleveld ‘in beeld’ als nieuwe burgemeester Den Haag

Een tv-ploeg van TV West was gisteren in Goor om Ank Bijleveld te feliciteren als nieuwe burgemeester van Den Haag. Volgens de regionale omroep zou de huidige Commissaris van de Koning, evenals Jan Peter Balkenende, hoog op de kandidatenlijst staan. Ze werd verrast, net toen ze uit de Spoorstraat weg wou rijden om te gaan kijken naar de voetbalwedstrijd FC Twente-Feyenoord. De verslaggeefster bood haar Haagse Hopjes aan en feliciteerde haar met de nieuwe job. “Maar dan bent u hier niet op de goede plek” ontzenuwde Bijleveld direct het gerucht. “Want ik heb niet gesolliciteerd.” Vanavond wordt bekend wie wel de nieuwe burgemeester- en opvolger wordt van Jozias van Aartsen in de residentiestad. Het fragment is via deze LINK te bekijken (vanaf 6.58).

Gerelateerde berichten

  • Ank weer even terug op het Binnenhof15 september 2015 Ank weer even terug op het Binnenhof De derde dinsdag van september is vooral een dag van gezien worden. Dat geldt ook voor onze Goorse Ank Bijleveld. De Commissaris van de Koning is één van de prominenten op de rode loper in […]
  • Zo waarlijk helpe mij God almachtig…26 oktober 2017 Zo waarlijk helpe mij God almachtig… In een opvallend geel pakje kwam ze ten tonele om zich te laten installeren als de nieuwe minister van Defensie. Ank Bijleveld is nu officieel lid van het kabinet Rutte 3,  na de eed die […]
  • Koninklijke onderscheiding voor Bijleveld bij afscheid10 november 2017 Koninklijke onderscheiding voor Bijleveld bij afscheid Bij haar afscheid als Commissaris van de Koning in Overijssel, is Ank Bijleveld vrijdag benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. De Zwolse burgemeester Henk-Jan Meijer speldde de […]
  • Bijleveld beëdigd als Commissaris van de Koning15 december 2016 Bijleveld beëdigd als Commissaris van de Koning Ank Bijleveld-Schouten is vandaag beëdigd voor haar tweede termijn als Commissaris van de Koning in Overijssel. De Goorse werd door Provinciale Staten twee maanden geleden al […]
  • Van je ras ras ras, rijdt de Commissaris door de plas…12 september 2017 Van je ras ras ras, rijdt de Commissaris door de plas… In de vakantie verlies ik mezelf vaak in uur en tijd. Soms moet ik even goed nadenken, of m’n telefoon raadplegen wat voor een dag het ook alweer is. Zo overkomt het me dat het meeste […]