Maatschappelijk werk in voormalig pand Middelkamp

Het winkelpand waar eerder de kledingwinkel van Middelkamp zat, is opnieuw verhuurd. Vanaf 1 maart zal MaWeOn daar de deuren openen. Dat is een bedrijf dat maatschappelijk werk en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en mensen met psychische problemen helpt. MaWeOn staat onder leiding van de in Enschede woonachtige Eline Geelen. In het linkergedeelte van het pand komt een inloopruimte voor cliënten, alsmede kantoorruimte.

Ook is het de bedoeling om daar dagbesteding aan te gaan bieden. MaWeOn werd op 1 mei van het vorig jaar opgericht en is sterk groeiende. Het bedrijf heeft met name veel cliënten in Goor en Markelo. MaWeOn huurt het pand van de familie Bokhove die er tot voor jaren geleden een boekhandel runde. Ook in het rechter gedeelte van het winkelpand komt op termijn invulling. Het is de bedoeling dat daar een nagelstudio wordt gevestigd.

Gerelateerde berichten

  • ET Phonehome en Habbekrats naar het centrum16 januari 2020 ET Phonehome en Habbekrats naar het centrum Het centrum van Goor wordt weer twee nieuwe winkels rijker. In het stadshart komt de telefoon- en accessoires-winkel van Erkan Topsakal, ET Phonehome, tussen de modezaken Hoftrends en NSW […]
  • Pand Middelkamp in de veiling28 oktober 2017 Pand Middelkamp in de veiling Één van de meest gezichtsbepalende winkelpanden van het Goorse stadshart gaat in de executieveiling. Op het voormalige onderkomen van modewinkel Middelkamp, dat inmiddels ter ziele is, kan […]
  • Cliënten dagopvang De Roos dringend op zoek naar werk23 februari 2015 Cliënten dagopvang De Roos dringend op zoek naar werk Een noodkreet van de begeleiders van Dagopvang De Roos. Zij vragen dringend om werkzaamheden voor de cliënten. Volgens begeleider Rens Vossebeld is er nog heel veel te winnen valt op het […]
  • Goor zakelijk in beweging31 maart 2015 Goor zakelijk in beweging Er zijn weer aardig wat verschuivingen aanstaande in het winkelhart van Goor en daarbuiten. Zo is inmiddels duidelijk dat Shoeby Fashion zijn langste tijd in Goor heeft gehad. Franchiser […]
  • Vier eeuwen familie Geelen in één boek13 februari 2017 Vier eeuwen familie Geelen in één boek Vier eeuwen en elf generaties samengevat in één boek. Het is een monnikenklus geweest voor Marinus Geelen. De streekgenoot, tegenwoordig woonachtig in Hengevelde, schreef een boek over […]