Maatschappelijk werk in voormalig pand Middelkamp

Het winkelpand waar eerder de kledingwinkel van Middelkamp zat, is opnieuw verhuurd. Vanaf 1 maart zal MaWeOn daar de deuren openen. Dat is een bedrijf dat maatschappelijk werk en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en mensen met psychische problemen helpt. MaWeOn staat onder leiding van de in Enschede woonachtige Eline Geelen. In het linkergedeelte van het pand komt een inloopruimte voor cliënten, alsmede kantoorruimte.

Ook is het de bedoeling om daar dagbesteding aan te gaan bieden. MaWeOn werd op 1 mei van het vorig jaar opgericht en is sterk groeiende. Het bedrijf heeft met name veel cliënten in Goor en Markelo. MaWeOn huurt het pand van de familie Bokhove die er tot voor jaren geleden een boekhandel runde. Ook in het rechter gedeelte van het winkelpand komt op termijn invulling. Het is de bedoeling dat daar een nagelstudio wordt gevestigd.

Gerelateerde berichten

  • Goor weer kapsalon rijker13 januari 2021 Goor weer kapsalon rijker We kunnen er vanwege de Corona-maatregelen nu niks mee maar net na de strenge lockdown zou het direct goed van pas komen. Goor krijgt er een kapsalon bij. In de Grotestraat gaat, wanneer […]
  • Partyshop Twente naar Goorse centrum4 januari 2021 Partyshop Twente naar Goorse centrum Partyshop Twente komt vanaf begin april naar het centrum van Goor. De winkel waar feestkleding en feestartikelen te koop en te huur zijn zat de afgelopen twee jaar in de Grotestraat in […]
  • ET Phonehome en Habbekrats naar het centrum16 januari 2020 ET Phonehome en Habbekrats naar het centrum Het centrum van Goor wordt weer twee nieuwe winkels rijker. In het stadshart komt de telefoon- en accessoires-winkel van Erkan Topsakal, ET Phonehome, tussen de modezaken Hoftrends en NSW […]
  • Pand Middelkamp in de veiling28 oktober 2017 Pand Middelkamp in de veiling Één van de meest gezichtsbepalende winkelpanden van het Goorse stadshart gaat in de executieveiling. Op het voormalige onderkomen van modewinkel Middelkamp, dat inmiddels ter ziele is, kan […]
  • Koninklijke onderscheiding voor Tavenu-voorzitter Middelkamp19 augustus 2017 Koninklijke onderscheiding voor Tavenu-voorzitter Middelkamp Wilma Middelkamp-Veenstra is vanavond door burgemeester Ellen Nauta verrast met een Koninklijke onderscheiding. De voorzitter van de gemengde zangvereniging TAVENU werd benoemd tot lid in […]