Maatschappelijk werk in voormalig pand Middelkamp

Het winkelpand waar eerder de kledingwinkel van Middelkamp zat, is opnieuw verhuurd. Vanaf 1 maart zal MaWeOn daar de deuren openen. Dat is een bedrijf dat maatschappelijk werk en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en mensen met psychische problemen helpt. MaWeOn staat onder leiding van de in Enschede woonachtige Eline Geelen. In het linkergedeelte van het pand komt een inloopruimte voor cliënten, alsmede kantoorruimte.

Ook is het de bedoeling om daar dagbesteding aan te gaan bieden. MaWeOn werd op 1 mei van het vorig jaar opgericht en is sterk groeiende. Het bedrijf heeft met name veel cliënten in Goor en Markelo. MaWeOn huurt het pand van de familie Bokhove die er tot voor jaren geleden een boekhandel runde. Ook in het rechter gedeelte van het winkelpand komt op termijn invulling. Het is de bedoeling dat daar een nagelstudio wordt gevestigd.

Gerelateerde berichten

  • Cliënten dagopvang De Roos dringend op zoek naar werk23 februari 2015 Cliënten dagopvang De Roos dringend op zoek naar werk Een noodkreet van de begeleiders van Dagopvang De Roos. Zij vragen dringend om werkzaamheden voor de cliënten. Volgens begeleider Rens Vossebeld is er nog heel veel te winnen valt op het […]
  • Goor zakelijk in beweging31 maart 2015 Goor zakelijk in beweging Er zijn weer aardig wat verschuivingen aanstaande in het winkelhart van Goor en daarbuiten. Zo is inmiddels duidelijk dat Shoeby Fashion zijn langste tijd in Goor heeft gehad. Franchiser […]
  • Vier eeuwen familie Geelen in één boek13 februari 2017 Vier eeuwen familie Geelen in één boek Vier eeuwen en elf generaties samengevat in één boek. Het is een monnikenklus geweest voor Marinus Geelen. De streekgenoot, tegenwoordig woonachtig in Hengevelde, schreef een boek over […]
  • Doors Wide Open naar Kerspel Goor14 juli 2016 Doors Wide Open naar Kerspel Goor De stichting Doors Wide Open start in oktober met een locatie voor kleinschalige dagbesteding in het buurtschap Kerspel Goor, net buiten Goor. De stichting heeft een huis met garages en […]
  • Doors Wide Open krijgt fikse subsidie Oranjefonds4 juli 2017 Doors Wide Open krijgt fikse subsidie Oranjefonds Het Oranjefonds heeft de Goorse stichting Doors Wide Open een bedrag van €15.200 toegezegd voor twee projecten. Zo komt er geld vrij voor de uitbreiding van het zogenoemde Rustpunt tussen […]