Sjoowavond blijft onverminderd populair

De Sjoowavond blijkt ook dit jaar in trek bij het Goorse publiek. De kaarten voor de show op zaterdag 18 maart zijn al uitverkocht. Voor de voorstelling van een dag eerder zijn nog wel kaarten beschikbaar. Tijdens de veelzijdige muziekavond met een mix van ‘Op volle Toeren’ , Top 2000 a gogo’, geheime zender, disco en dance en zeker ook Aprés Ski, komt talent op de bühne uit Goor en de omliggende kernen. Dit jaar worden de lokale artiesten wederom geassisteerd door de band, die dit jaar wordt uitgebreid met gitarist Rogier Lentelink en zangeres Mirjam Zwierink. Voor meer informatie, check de site.

Gerelateerde berichten

  • Genieten van gezelligheid en muzikaal talent tijdens de Sjoowavonden…21 maart 2022 Genieten van gezelligheid en muzikaal talent tijdens de Sjoowavonden… Na twee jaar kon het eindelijk weer en dat was te merken. De artiesten van de Sjoowavonden in Goor gaven alles de afgelopen drie dagen en het publiek genoot met volle teugen. Niet alleen […]
  • Ook dit jaar geen Sjoowavonden22 februari 2021 Ook dit jaar geen Sjoowavonden Vanwege het Coronavirus is er ook dit jaar geen editie van de Goorse Sjoowavonden. Ook vorig jaar moest de artiestenparade bij De Bebsel om dezelfde reden worden gecancelled. De […]
  • Volle zaal en waardering17 maart 2019 Volle zaal en waardering Een klassieke Sjoowavond in optima forma. De Bebsel was ook op dag twee van deze uitgave afgeladen vol. De meeste acts in de grote zaal konden rekenen op veel bijval van het toegestroomde […]
  • Anouk blijft Sjoowavond trouw19 november 2018 Anouk blijft Sjoowavond trouw Anouk Schottink zal ook in de komende editie van de Sjoowavonden in de Goorse Bebsel weer te bewonderen zijn. De zangeres blijft het evenement trouw, ook na haar succes in het […]
  • Zomerse sferen en het Goorse gevoel…20 maart 2016 Zomerse sferen en het Goorse gevoel… Honderden Gorenaren waren dit weekeinde weer getuige en onderdeel van een feestelijk artiestengebeuren in het 'Volendam van het Oosten'. Wat in de jaren '70 ontstond als gala-avond van […]