Weer fietsen gestolen in Goor

Fietsendieven waren weer eens actief in het Goorse. Allereerst werd, afgelopen vrijdag of zaterdag in de vroege ochtend, een tweewieler gestolen van het merk Gazelle Orange aan de Schoolstraat. Daarnaast werd er in dezelfde tijdspanne een fiets gestolen aan de Irisstraat. In dit kader gaat het om een fiets van hetzelfde merk Gazelle Orange, maar dan in het grijs. Vanuit de fietsenstalling bij het Goorse station (foto) werd vorige week woensdag een voorwiel van een fiets gestolen. Het gaat in dit geval om het wiel van een metaalkleurige fiets van het merk Meride Freesport. Heeft u iets gezien of informatie voor de politie? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Fiets, geld en apparatuur gestolen10 april 2017 Fiets, geld en apparatuur gestolen Een fietsendiefstal en twee inbraken in de afgelopen week in Goor. Zo werd er afgelopen vrijdagmiddag ingebroken in een bedrijfspand aan de Breukersweg. Daar werd geluid- en […]
  • Medicijnen verloren geraakt1 november 2016 Medicijnen verloren geraakt Een Goorse patient is vancohtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur meerdere soorten medicatie verloren op de weg van het Medisch Centrum de Olpihant naar het Tuindorp. Het gaat om […]
  • Fietsendieven actief in Goor17 juli 2015 Fietsendieven actief in Goor Er is in de afgelopen week maar liefst zes keer aangifte gedaan van fietsendiefstal bij de politie in Goor. De tweewielers zijn allemaal in het centrum van de Hofstad weggenomen. De […]
  • Voetganger aangereden bij station en blikschade op beruchte kruising30 januari 2018 Voetganger aangereden bij station en blikschade op beruchte kruising Bij het trein- en busstation aan de Stationslaan in Goor is vanochtend een voetganger aangereden door een auto. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend. Het slachtoffer is door […]
  • Fietsendief op heterdaad betrapt10 januari 2017 Fietsendief op heterdaad betrapt Een man die gisteren een fiets probeerde te stelen vanuit de fietsenstalling van het station in Goor is gisteren door de politie op heterdaad betrapt. Hij is ingerekend en bleek ook […]