Weer fietsen gestolen in Goor

Fietsendieven waren weer eens actief in het Goorse. Allereerst werd, afgelopen vrijdag of zaterdag in de vroege ochtend, een tweewieler gestolen van het merk Gazelle Orange aan de Schoolstraat. Daarnaast werd er in dezelfde tijdspanne een fiets gestolen aan de Irisstraat. In dit kader gaat het om een fiets van hetzelfde merk Gazelle Orange, maar dan in het grijs. Vanuit de fietsenstalling bij het Goorse station (foto) werd vorige week woensdag een voorwiel van een fiets gestolen. Het gaat in dit geval om het wiel van een metaalkleurige fiets van het merk Meride Freesport. Heeft u iets gezien of informatie voor de politie? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Medicijnen verloren geraakt1 november 2016 Medicijnen verloren geraakt Een Goorse patient is vancohtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur meerdere soorten medicatie verloren op de weg van het Medisch Centrum de Olpihant naar het Tuindorp. Het gaat om […]
  • Fietsendieven actief in Goor17 juli 2015 Fietsendieven actief in Goor Er is in de afgelopen week maar liefst zes keer aangifte gedaan van fietsendiefstal bij de politie in Goor. De tweewielers zijn allemaal in het centrum van de Hofstad weggenomen. De […]
  • Fietsendief op heterdaad betrapt10 januari 2017 Fietsendief op heterdaad betrapt Een man die gisteren een fiets probeerde te stelen vanuit de fietsenstalling van het station in Goor is gisteren door de politie op heterdaad betrapt. Hij is ingerekend en bleek ook […]
  • Fietsendieven weer erg actief1 juni 2016 Fietsendieven weer erg actief Er worden in de laatste weken weer opvallend veel fietsen gestolen in het Goorse. Ook deze week was het weer raak toen enkele fietsen werden gestolen bij de bushalte aan de Markeloseweg. […]
  • Weg nu echt vrij voor bouw Constantijnhof13 juni 2015 Weg nu echt vrij voor bouw Constantijnhof Het zit al geruime tijd in het vat maar het lijkt er nu op dat de Goorse projectontwikkelaar Haafkes een begin kan maken met de bouw van De Constantijnhof. De gemeente Hof van Twente heeft […]