Fietstas wacht op eigenaar (update)

Naast de fietsenstalling bij De Ark aan de Irisstraat ligt al een aantal dagen een fietstas. Mist u uw fietstas of kent u iemand die de tas mist? Omdat de tas niet in bewaring is genomen kan de eigenaar ter plaatse kijken of het om de vermiste tas gaat. 

Update: het blijkt dat er even verderop nog een soortgelijke fietstas ligt. 

Gerelateerde berichten

  • Kater gevonden buitengebied Goor (Update)10 januari 2015 Kater gevonden buitengebied Goor (Update) Bianca biedt een kater, die is aan komen lopen bij haar woning in de buurt van de Zomerweg,  al enige dagen onderdak. De kater heeft een rood/witte vacht en is zeer aanhankelijk. Bianca […]
  • Boodschappen gevonden in Deldensestraat20 september 2012 Boodschappen gevonden in Deldensestraat Jan Britsia heeft vanochtend rond 11.45 uur een zak met boodschappen van de Action gevonden. Op de Deldensestraat voor Huize Vrijland reed een vrouw op een scooter, die de plastic tas […]
  • Tas vermist op parkeerplaats de Höfte (Update)14 februari 2013 Tas vermist op parkeerplaats de Höfte (Update) Ina is dinsdag tussenavond tussen 20.00 uur en 20.30 uur haar blauwe handtas kwijt geraakt. Vermoedelijk heeft ze deze bij het instappen naast haar auto, die stond geparkeerd bij vishandel […]
  • Boodschappentas gestolen ingang Lidl (Update)30 april 2013 Boodschappentas gestolen ingang Lidl (Update) Maandagmiddag is rond 16:30 uur een jute boodschappentas met inhoud gestolen. De eigenaar had de tas achter haar fiets gezet, die naast de ingang van de Lidl stond. In een aansluitend […]
  • Viervoeter vermaakt zich op `t Piepwillem (Update)21 april 2018 Viervoeter vermaakt zich op `t Piepwillem (Update) Vandaag is een trouwe supporter gespot op `t Piepwillem. Al de gehele dag volgt deze viervoeter de wedstrijden en ook de derde helft valt in de smaak. Mist u uw hond, dan vindt u deze […]