Vrouwen van Nu en Hakuna Matata

De Vrouwen van Nu hebben volgende week woensdag (15 februari) weer een bijeenkomst gepland. Voorzitter Truus Lantink heeft de heer Vervoort van de stichting Hakuna Matata uitgenodigd. Vervoort houdt een lezing en laat twee films zien over het ontwikkelingswerk in Burkina Faso en de Sahel, zoals hij dat zelf heeft meegemaakt. Locatie van de bijeenkomst is de Klokkenkamp in Goor. De aanvang is om 19.45 uur.

vrouwenvannu

Gerelateerde berichten

  • Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu10 september 2016 Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu Ook de Vrouwen van Nu zijn uit hun zomerslaap herrezen. Op donderdag 15 september verzorgt Aaltsje Ypeij een muziekquiz met vragen voor jong en oud. Aaltsje is een vrouwelijke DJ en laat […]
  • Vijf jubilarissen gehuldigd bij Vrouwen van Nu24 januari 2017 Vijf jubilarissen gehuldigd bij Vrouwen van Nu Vijf leden werden in het zonnetje gezet tijdens de jaarvergaderging van de Vrouwen van Nu in de afgelopen week. Gré Druif werd gelauwerd omdat ze al 53 jaar lid. Dina Brinkmans, Annie […]
  • Bijeenkomsten Vrouwen van Nu18 december 2017 Bijeenkomsten Vrouwen van Nu Een drukke periode voor de Vrouwen van Nu. Zij organiseren woensdag de Kerstbijeenkomst bij de Bebsel met naast het diner een optreden van Martine Dubois. Zij speelt traditionele […]
  • Eerste avond Vrouwen van Nu19 september 2017 Eerste avond Vrouwen van Nu Ook voor de Vroen van Nu is het seizoen aan. Komende donderdag starten ze met de eerste afdelingsavond. Het koor Songs4ALL komt muzikale invulling geven aan de avond. De equipe uit Oost […]
  • Anna Geerdink bij Vrouwen van Nu13 maart 2017 Anna Geerdink bij Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu geven deze maand ook kleur aan de dialectmaand. De Goorse afdeling heeft donderdagavond Anna Geerdink uit Almelo uitgenodigd om invulling te geven aan de dialectmaand. […]