Tessa Altena vandaag 25 jaar

Tessa Altena, volgens intimi een buitengewoon (vrij)-gezellige verschijning, zag haar tuin gisteren versierd met een halve Sarah ter gelegenheid van haar 25ste verjaardag. Ze kan nu “schitteren” op haar eigen feest, aldus de versierders, die tijdens het aanbrengen van allerhande prullaria al royaal hebben geproost op deze mijlpaal. Namens de vrienden en vriendinnen wordt Tessa van harte gefeliciteerd.

Gerelateerde berichten

  • Sarah vandaag voor Dianne Escher18 juni 2015 Sarah vandaag voor Dianne Escher Dianne Escher vindt vandaag ook Sarah op haar pad. De sportieve tennisster en vaste waarde bij De Stoevelaar zag haar tuin opgesierd met poppen en spandoeken ter ere van deze mijlpaal. De […]
  • Halve Sarah voor Sharon Schnieder8 november 2015 Halve Sarah voor Sharon Schnieder Sharon Schnieder viert vandaag haar 25ste verjaardag. De feestende meute was druk in de weer om haar tuin met allerhande prullaria op te smukken. Ook de halve Sarah ontbrak niet. Namens de […]
  • Halve Sarah voor May Weerkamp3 april 2015 Halve Sarah voor May Weerkamp Wederom feest vandaag bij de familie Weerkamp. Was het eerder dit jaar al Karin Weerkamp die Sarah op haar pad vond, vandaag is er voor dochter May een halve Sarah ter ere van haar 25e […]
  • Sarah voor Margôt Slaghekke2 november 2013 Sarah voor Margôt Slaghekke Zondag 3 november bereikt ook Margôt Slaghekke de vijftigjarige leeftijd. De fanatieke sportster en vrijwilligster wordt vanavond al in het zonnetje gezet, samen met haar man Edwin die […]
  • Sarah vandaag voor Ellen Janssen24 april 2015 Sarah vandaag voor Ellen Janssen Ellen Janssen treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. De Goorse zag haar tuin verrijkt met poppen, spandoeken en allerhande prullaria ter ere van deze mijlpaal. Vanavond wordt […]