Villa 70 viert eerste lustrum

Het is deze maand vijf jaar geleden dat Villa 70 in Goor in gebruik is genomen. Het buurthuis werd in het nieuwe Gijmink in 2012 geopend en dat wordt komende dinsdag, 14 februari, gevierd. Kinderen van de Gijminkschool en de kinderopvang komen verkleed en vieren de hele dag feest. Op het schoolplein wordt dan tevens een cadeau aangeboden namens de reüniecommissie en de ouders van de school. ’s Middags na schooltijd organiseert het buurthuis een Bingo voor alle kinderen. Op vrijdag 17 februari is er voor de volwassenen een Lustrumbingo. Villa 70 heeft in de afgelopen jaren zijn waarde bewezen. Het nieuwe schoolgebouw zorgde ervoor dat het leerlingenaantal van ODS ’t Gijmink niet verder achteruit liep. Daarnaast is er in het gebouw kinderopvang en diverse buurtactiviteiten voor kinderen en volwassenen, georganiseerd door vrijwilligers.

Gerelateerde berichten

  • Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink28 december 2017 Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink De eerste avond over energiebesparing voor de inwoners van de Iependijk, Schoolstraat, Anjerstraat, Rozenstraat en Leliestraat is op 15 januari in buurthuis villa '70 op 't Gijmink. De […]
  • Zomerspelen van start op ’t Gijmink21 juli 2016 Zomerspelen van start op ’t Gijmink Vandaag starten de zogenoemde Zomerspelen bij Villa 70 op 't Gijmink. Vanaf 13.30 uur zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar welkom om vandaag mee te doen aan mini-competitie voetbal en […]
  • Darttoernooi in buurthuis ’t Gijmink20 september 2018 Darttoernooi in buurthuis ’t Gijmink In buurthuis Villa '70 op 't Gijmink is morgenavond (vrijdag) een darttoernooi. Wie wil kan meedoen. Deelname is gratis, de consumpties niet, meldt het perscommunique. Wie er wil darten […]
  • Gevel Villa 70 stukje kleurrijker4 november 2019 Gevel Villa 70 stukje kleurrijker De grote kale muren van de Gijminkschool en wijkgebouw Villa 70 zijn opgepimpt met kleurrijke poppetjes en de letters Villa 70. Dit was al langer een wens van de buurt en de gebruikers. […]
  • Gijminkbewoners haken hartjes voor de Hof26 april 2020 Gijminkbewoners haken hartjes voor de Hof Vrijwilligers van buurthuis ’t Gijmink (Villa'70) hebben vele rode hartjes gehaakt voor ouderen, zieken en eenzamen in Goor en omgeving. Zij roepen nu op om ook mee te haken en zo nog […]