Kleintje Schoolfeest bij De Ster

Het is nog vroeg in het jaar maar toch wordt er morgenavond bij café De Ster al een voorschot genomen op het komende School- en Volksfeest. De gelegenheidsformatie ‘Fat Skool and the Wild Hens’ treden dan op. De Goorse band, met onder meer Femke Bleeker, Ramon Freriksen en Rogier Lentelink, bereiden zich voor op een optreden in de Tente op donderdagavond tijdens het Feest der Feesten en komen bij De Ster met een try out. De zevenmans-formatie speelde ook vorig jaar tijdens Schoolfeest. Verder meldt de evenementenkalender vanavond een FIFA 17-toernooi in buurthuis Villa 70 op ’t Gijmink en een bierproeverij bij De Smidse. Morgen is in De Reggehof het jaarlijkse Hofdance waarbij diverse dansgroepen zich in verschillende disciplines presenteren.

Fat Skool and the Wild Hens

 

Gerelateerde berichten

  • Knakkie klaar voor grootse aftrap, special guest op de planken23 juni 2016 Knakkie klaar voor grootse aftrap, special guest op de planken "We zijn er klaar voor", laat Ramon Freriksen. Hij is de leadzanger van de speciaal geformeerde band Fat Skool & The Wild Hens. "De afgelopen maanden hebben we geregeld geoefend en we […]
  • Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 20166 mei 2016 Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 2016 Een speciaal voor het Schoolfeest geformeerde grotendeels Goorse band opent muzikaal het Feest der Feesten op de donderdagavond. Een 11-koppige formatie is al maanden aan het repeteren en […]
  • Fat Skool met Schoolfeest try out in Markelo24 mei 2017 Fat Skool met Schoolfeest try out in Markelo De Schoolfeestformatie Fat Skool and the wild Hens spelen komende vrijdagavond bij Grand Café De Kroon in Markelo. Het optreden aan de andere kant van de 'bult' geldt als generale voor het […]
  • Guzman en Hofdance in De Reggehof29 januari 2016 Guzman en Hofdance in De Reggehof Ook in de laatste week van januari een volle Goorse evenementenagenda. Allereerst is er het Open Huis van de Waerdenbosch voor ouders met kinderen die de overstap naar het voortgezet […]
  • Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?20 november 2018 Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo? Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende […]