Klaasen verliest ook 2e Premier League-duel

Jelle Klaasen heeft ook de tweede Premier Leaguewedstrijd verloren. De Goorse topdarter ging met 7-3 onderuit tegen meervoudig wereldkampioen Gary Anderson. ‘The Cobra’ kwam nog wel met 1-0 voor maar was daarna niet meer opgewassen tegen de oppermachtige Engelsman. Vorige week verloor Klaasen de eerste van een lange reeks wedstrijden van Peter Wright. Volgende week donderdag is de derde wedstrijd. Dan kan Jelle Klaasen helemaal zijn borst nat maken. De absolute nummer één van dit moment, Michael van Gerwen, is dan de opponent.

Gerelateerde berichten

  • EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen28 oktober 2017 EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen Jelle Klaasen is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt verloor de Goorse topdarter van de Australiër Kyle Anderson. Het werd uiteindelijk 6-10 in […]
  • Klaasen onderuit in kolkend Ahoy16 maart 2017 Klaasen onderuit in kolkend Ahoy Jelle Klaasen heeft de zevende wedstrijd in de Premier League of Darts verloren en blijft daardoor de hekkensluiter in deze prestigieuze competitie met de beste darters ter wereld. James […]
  • Klaasen strandt in halve finale Open UK4 februari 2017 Klaasen strandt in halve finale Open UK Jelle Klaasen heeft zaterdag in de zogenoemde Coral Open UK Qualifiër de halve finale bereikt. De Goorse darter verloor in die have eindstrijd met 6-3 van Gary Anderson. Daarvoor klopte […]
  • Jelle Klaasen vader van een dochter10 januari 2016 Jelle Klaasen vader van een dochter Een grote pop aan de van Heeckerenweg als symbool voor het goede nieuws in huize Klaasen in Goor. Topdarter Jelle Klaasen is vrijdag vader van geworden van een dochter die de naam Verena […]
  • Klaasen na geweldige come back in halve finale WK Darts1 januari 2016 Klaasen na geweldige come back in halve finale WK Darts Het leek er lange tijd op dat Jelle Klaasen zijn Waterloo zou vinden in de kwartfinale van het wereldkampioenschap Darts in Londen maar een geweldige come back van de Goorse topdarter […]