Fysiotherapie & Fysiofitness Smit trots op 2000ste patiënt (adv)

Een unieke en feestelijke mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit. Deze week kwam de 2000ste unieke patiënt voor een behandeling. “Tweeduizend patiënten in nog geen 6 jaar dat de praktijk bestaat. Een mijlpaal om enorm trots op te zijn en een reden voor een feestje!”, vertelt een enthousiaste praktijkeigenaar Arthur Smit vol trots. “Dat hield ik niet voor mogelijk toen ik de overstap maakte van het revalidatiecentrum Het Roessingh naar een eigen eerstelijns praktijk voor fysiotherapie”, vervolgt hij. 

Chantal Veenhoven werd als 2000ste patiënt blij verrast door praktijkeigenaar Arthur Smit en haar bekkenfysiotherapeuten Yvette ten Thije en Irene Vreeman.


Inmiddels is het team van Smit flink uitgebreid en bestaat uit acht fysiotherapeuten met expertise op het gebied van bekkenfysiotherapie, schouderfysiotherapie (lid Schoudernetwerk Twente), manuele therapie, oro-faciale therapie (mond/kaak fysiotherapie), neurorevalidatie, dry
needling en chronische pijn.

Nog meer disciplines
Naast fysiotherapie biedt de praktijk van Smit nog aan andere zorgdisciplines onderdak, waarmee intensief wordt samengewerkt: Podotherapie Voskuil, Ergo/handtherapie Kracht, Eet- en Leefstijl diëtetiek en Psychologie Praktijk Wittrock.

Hoge waardering
“Daar waar het kan wordt er monodisciplinair gewerkt”, vertelt Smit hierover. “Maar daar waar
nodig multidisciplinair met als motto met beleving voor beweging. In 2016 bleek opnieuw, net als in voorgaande jaren, een zeer hoge mate van patiënttevredenheid zo blijkt uit enquetes met een score van 9.0!. Kortom de afgelopen jaren is een stevige 1e lijnszorgvoorziening ontstaan aan de Scherpenzeelseweg 25 in Goor.”

2000ste patiënt

De 2000e patiënt Chantal Veenhoven werd blij verrast en omringd door haar bekkenfysiotherapeuten Yvette ten Thije en Irene Vreeman in het zonnetje gezet. Uiteraard mochten taart en bloemen en een kado, een lederen wikkelarmband van MY66 niet ontbreken. Patiënten kunnen onder het genot van een vers gezet kopje koffie, een noviteit in de wachtkamer als extra service, er deze week ook nog iets lekkers bij verwachten, want “feest vier je tenslotte samen!”, besluit Smit.

Gerelateerde berichten

  • Smit ziet 4000e patiënt in jubileumjaar29 september 2021 Smit ziet 4000e patiënt in jubileumjaar Marita Disberg is de 4000e patiënt van Fysiotherapie & Fysiofitness Smit. Zij werd door eigenaar Arthur Smit (foto links) en fysiotherapeut Tim ter Harmsel (foto rechts) tijdens haar […]
  • Smit steekt collegae hart onder de riem27 maart 2020 Smit steekt collegae hart onder de riem De Corona-crisis treft eenieder en dat inspireerde de Goorse fysiotherapeut Arthur Smit tot onderstaande hartenkreet voor alle collega’s werkzaam in de frontlinie van de zorg, de […]
  • Fysio Smit wijkt uit naar het hockeyveld4 juni 2020 Fysio Smit wijkt uit naar het hockeyveld In deze crisistijden helpt men een goede buur. Onder dit adagium heeft GMHC de velden beschikbaar gesteld voor Fysio Smit. De Goorse praktijk kan derhalve op bepaalde uren de patiënten […]
  • Jan Lentelink voorzitter af bij wijkvoorziening ’t Doesgoor5 maart 2020 Jan Lentelink voorzitter af bij wijkvoorziening ’t Doesgoor Jan Lentelink is gisteravond uitgezwaaid als voorzitter Wijkvoorziening 't Doesgoor. De oud-politicus was sinds 2012 voorzitter en van grote waarde voor de contacten met de gemeente. Ook […]
  • Hector gaat samenwerken met Fysiotherapiepraktijk Smit15 oktober 2018 Hector gaat samenwerken met Fysiotherapiepraktijk Smit SV Hector is een samenwerkingsverband aangegaan met de Goorse Fysiotherapiepraktijk Smit. Afgestudeerd fysiotherapeut Finn Hobelman, 24 jaar en gezegend met een rijk voetbalverleden, zal […]