Fysiotherapie & Fysiofitness Smit trots op 2000ste patiënt (adv)

Een unieke en feestelijke mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit. Deze week kwam de 2000ste unieke patiënt voor een behandeling. “Tweeduizend patiënten in nog geen 6 jaar dat de praktijk bestaat. Een mijlpaal om enorm trots op te zijn en een reden voor een feestje!”, vertelt een enthousiaste praktijkeigenaar Arthur Smit vol trots. “Dat hield ik niet voor mogelijk toen ik de overstap maakte van het revalidatiecentrum Het Roessingh naar een eigen eerstelijns praktijk voor fysiotherapie”, vervolgt hij. 

Chantal Veenhoven werd als 2000ste patiënt blij verrast door praktijkeigenaar Arthur Smit en haar bekkenfysiotherapeuten Yvette ten Thije en Irene Vreeman.


Inmiddels is het team van Smit flink uitgebreid en bestaat uit acht fysiotherapeuten met expertise op het gebied van bekkenfysiotherapie, schouderfysiotherapie (lid Schoudernetwerk Twente), manuele therapie, oro-faciale therapie (mond/kaak fysiotherapie), neurorevalidatie, dry
needling en chronische pijn.

Nog meer disciplines
Naast fysiotherapie biedt de praktijk van Smit nog aan andere zorgdisciplines onderdak, waarmee intensief wordt samengewerkt: Podotherapie Voskuil, Ergo/handtherapie Kracht, Eet- en Leefstijl diëtetiek en Psychologie Praktijk Wittrock.

Hoge waardering
“Daar waar het kan wordt er monodisciplinair gewerkt”, vertelt Smit hierover. “Maar daar waar
nodig multidisciplinair met als motto met beleving voor beweging. In 2016 bleek opnieuw, net als in voorgaande jaren, een zeer hoge mate van patiënttevredenheid zo blijkt uit enquetes met een score van 9.0!. Kortom de afgelopen jaren is een stevige 1e lijnszorgvoorziening ontstaan aan de Scherpenzeelseweg 25 in Goor.”

2000ste patiënt

De 2000e patiënt Chantal Veenhoven werd blij verrast en omringd door haar bekkenfysiotherapeuten Yvette ten Thije en Irene Vreeman in het zonnetje gezet. Uiteraard mochten taart en bloemen en een kado, een lederen wikkelarmband van MY66 niet ontbreken. Patiënten kunnen onder het genot van een vers gezet kopje koffie, een noviteit in de wachtkamer als extra service, er deze week ook nog iets lekkers bij verwachten, want “feest vier je tenslotte samen!”, besluit Smit.

Gerelateerde berichten

  • Open dag bij jubilerende fysio Arthur Smit (adv)11 maart 2016 Open dag bij jubilerende fysio Arthur Smit (adv) Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat Arthur Smit de deuren van zijn praktijk Fysiotherapie & Fysiofitness Smit aan de Scherpenzeelseweg in Goor opende. En dit eerste lustrum […]
  • Hazenkamp 2500ste patiënt Smit13 februari 2018 Hazenkamp 2500ste patiënt Smit Een mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit in Goor. Dit weekend werd de 2500e (unieke) patiënt verwelkomd. Britt Hazenkamp van 12 kwam zich, samen met haar moeder, melden voor […]
  • Fysiotherapie Smit ziet 500ste patiënt31 december 2012 Fysiotherapie Smit ziet 500ste patiënt Op de valreep van het jaar heeft Fysiotherapie & Fysiofitness Smit haar 500ste patiënt verwelkomd. In ruim anderhalf jaar tijd kreeg Arthur Smit 500 patiënten over de vloer aan de […]
  • Yoga-lessen bij Smit door oud-Goorse22 oktober 2016 Yoga-lessen bij Smit door oud-Goorse Yogadocente Maureen van Kooten zal vanaf 2 november elke woensdagavond 2 yogalessen verzorgen in de praktijk van Fysiotherapie & Fysiofitness Smit aan de Scherpenzeelseweg. Van […]
  • Lunchroom Hap geopend11 november 2017 Lunchroom Hap geopend Na enkele weken van verbouwing en voorbereidingen is lunchroom en ijssalon Hap vandaag feestelijk geopend in het Goorse stadshart. De eetgelegenheid wordt bestierd door Rene Remmers en […]