Dynamiek MI 5 is kampioen!

De meisjes van MI 5 van volleybalvereniging Dynamiek hebben afgelopen zaterdag de kampioensvlag in de top kunnen heisen. Na een eclatante 8-0 overwinning kon het niet meer mis en werden de meisjes onder toeziend oog van papa’s, mama’s, vriendjes, opa en oma’s bekroond tot de terechte kampioen. De trotse ouders willen de meiden op deze wijze nogmaals feliciteren!

Gerelateerde berichten

  • Goors Mannenkoor in PP-kerk19 december 2019 Goors Mannenkoor in PP-kerk Een traditie van het eerste uur. Het Kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk op Eerste Kerstdag. Het concert begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.15 uur. […]
  • Puntdak in actie voor goede doel21 maart 2012 Puntdak in actie voor goede doel Basisschool de Puntdak houdt op 26, 27 en 28 maart een inzamelingsactie voor My Book Buddy. Die stichting realiseert (school)bibliotheken voor kansarme kinderen in ontwikkelingslanden. De […]
  • Informatieavond over centrumontwikkeling31 augustus 2011 Informatieavond over centrumontwikkeling Wat moet er gebeuren om de aantrekkingskracht van het Goorse centrum te vergroten. Dat is al enige tijd een discussiepunt en ook de hamvraag tijdens een discussie-bijeenkomst komende […]
  • Tegenslag voor Twenthe voor herstart 14 januari 2014 Tegenslag voor Twenthe voor herstart Twenthe heeft een deukje opgelopen in de titelstrijd. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis krijgt alsnog een punt in mindering naar aanleiding van het duel met Wilhelminaschool. De […]
  • Zingen voor moeders…10 mei 2020 Zingen voor moeders… Het is Moederdag en dat is dit jaar voor velen een andere dan anders en anders dan gewenst. Het Coronavirus laat vele bezoeken nog niet toe en dus is het zoeken naar andere manieren om de […]