Vier eeuwen familie Geelen in één boek

Vier eeuwen en elf generaties samengevat in één boek. Het is een monnikenklus geweest voor Marinus Geelen. De streekgenoot, tegenwoordig woonachtig in Hengevelde, schreef een boek over zijn familie en haar verleden. Veel van zijn bloedverwanten zijn ook verknocht aan Goor en ook zij kregen het unieke boekwerk onder ogen. Geelen schreef een boek over de genealogie van elf generaties familie Geelen. Gijs Eijsink sprak met de schrijver over zijn boekwerk van maar liefst 272 pagina’s.

Gerelateerde berichten

  • Maatschappelijk werk in voormalig pand Middelkamp7 februari 2017 Maatschappelijk werk in voormalig pand Middelkamp Het winkelpand waar eerder de kledingwinkel van Middelkamp zat, is opnieuw verhuurd. Vanaf 1 maart zal MaWeOn daar de deuren openen. Dat is een bedrijf dat maatschappelijk werk en […]
  • Speldje voor Reggehof-jubilarissen24 oktober 2015 Speldje voor Reggehof-jubilarissen Vrijwilligers en personeel die zich al tien jaar inzetten voor Verenigings- en Evenementencentrum De Reggehof hebben een speldje gekregen voor het voltooien van hun tweede lustrum in […]
  • Nauta kanshebber titel beste bestuurder van Twente24 december 2016 Nauta kanshebber titel beste bestuurder van Twente Ellen Nauta is een van de elf kanshebbers op de titel Beste bestuurder van Twente van het afgelopen jaar. De burgemeester van de gemeente Hof van Twente is opgenomen in een lijst […]
  • Geslaagde textielmiddag in historisch museum23 maart 2017 Geslaagde textielmiddag in historisch museum Een prettig weerzien en bovenal het ophalen van fraaie anekdotes. Dat waren de ingrediënten voor een geslaagde middag met oud-werknemers van de textielfabrieken. Voormalig werknemers van […]
  • De lente is aanstaande…3 maart 2017 De lente is aanstaande… De redactie ontving deze ochtend een prachtige foto van Henriëtte Posthumus. Zij is met haar familie met het schip 'Mia-Amore' aangemeerd in de Goorse haven en maakte onderstaande prent […]