Vier eeuwen familie Geelen in één boek

Vier eeuwen en elf generaties samengevat in één boek. Het is een monnikenklus geweest voor Marinus Geelen. De streekgenoot, tegenwoordig woonachtig in Hengevelde, schreef een boek over zijn familie en haar verleden. Veel van zijn bloedverwanten zijn ook verknocht aan Goor en ook zij kregen het unieke boekwerk onder ogen. Geelen schreef een boek over de genealogie van elf generaties familie Geelen. Gijs Eijsink sprak met de schrijver over zijn boekwerk van maar liefst 272 pagina’s.

Gerelateerde berichten

  • Maatschappelijk werk in voormalig pand Middelkamp7 februari 2017 Maatschappelijk werk in voormalig pand Middelkamp Het winkelpand waar eerder de kledingwinkel van Middelkamp zat, is opnieuw verhuurd. Vanaf 1 maart zal MaWeOn daar de deuren openen. Dat is een bedrijf dat maatschappelijk werk en […]
  • Speldje voor Reggehof-jubilarissen24 oktober 2015 Speldje voor Reggehof-jubilarissen Vrijwilligers en personeel die zich al tien jaar inzetten voor Verenigings- en Evenementencentrum De Reggehof hebben een speldje gekregen voor het voltooien van hun tweede lustrum in […]
  • Nauta kanshebber titel beste bestuurder van Twente24 december 2016 Nauta kanshebber titel beste bestuurder van Twente Ellen Nauta is een van de elf kanshebbers op de titel Beste bestuurder van Twente van het afgelopen jaar. De burgemeester van de gemeente Hof van Twente is opgenomen in een lijst […]
  • Slager Roy Kemna: “Wij gaan niet sluiten”14 februari 2018 Slager Roy Kemna: “Wij gaan niet sluiten” Het is een gerucht dat hij graag met kracht wil weerleggen. Slager Roy Kemna gaat de deuren niet sluiten in het stadshart. Sterker nog, de slager heeft het enorm zijn zin in 't […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]