Duels Goorse clubs op de tocht… UPDATE

De Goorse clubs moeten morgen ijs en weder dienende nog wel even aan de bak in de vrieskou. Twenthe Goor, dat weer kan beschikken over Michiel Wijnbergen, ontvangt op het eigen sportpark Eerbeekse Boys. Het hoofdveld is sneeuwvrij bij de Tricolores. GFC mist Rene ten Zende (vakantie) in het  thuisduel met BSC Unisson. Het veld lijkt moeilijk bespeelbaar te zijn op Sportpark Heeckeren. Hector, dat ook thuis moet spelen, mist onder meer Christian Haverslag. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ontvangt LSV Lonneker. De duels zijn morgen te volgen via de site. Maar de grote vraag is dus of er überhaupt wordt gespeeld. Voor afgelastingen volgt u ook deze site.

Update: Het duel van GFC is afgelast.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Clubs op Tweede Paasdag aan de bak15 februari 2017 Clubs op Tweede Paasdag aan de bak De Goorse voetballers moeten met Pasen toch aan de bak. De wedstrijden, die afgelopen weekend werden afgelast, zijn ingeroosterd op Tweede Paasdag. Op maandag 17 april moeten GFC, Hector […]
  • Cruciaal duel voor Hector28 november 2015 Cruciaal duel voor Hector Een zogenoemde zes puntenwedstrijd voor Hector, morgen thuis tegen Buurse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra is nu 10e met 11 punten terwijl Buurse drie punten minder heeft en de […]
  • Personele problemen bij sv Hector3 oktober 2015 Personele problemen bij sv Hector Trainer Mark Dijkstra kampt een dag na de laatste training met hoofdbrekens. De oefenmeester mist maar liefst drie sterkhouders en kan ook niet beschikken over talent Tom van Middendorp. […]
  • Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie1 oktober 2016 Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie René ten Zende keert terug in de eerste selectie van GFC. De 32-jarige routinier maakt zijn come back nadat hij jaren geleden een stap terug moest doen vanwege knieproblemen. De […]