Open Morgen basisscholen en kinderopvang

Alle Goorse basisscholen houden weer een gezamenlijke open morgen. Op woensdag 1 maart kunnen ouders, opa en oma’s een kijkje nemen in alle klassen om de sfeer te proeven. Het gaat om ouders van kinderen die op zoek zijn naar een (nieuwe) school voor hun telgen. Van 08.30 uur tot en met 12.00 laten de scholen zien op welke wijze zij hun onderwijs vormgegeven. Voor de mensen die overdag zijn verhinderd, zijn de deuren van de scholen s’avonds ook tussen 19.00 uur en 20.00 uur geopend. Ook de kindercentra en de kinderopvang doen mee aan de open morgen. Check de site voor meer info.

Gerelateerde berichten

  • Opa’s en oma’s bij kleinkinderen op school2 februari 2016 Opa’s en oma’s bij kleinkinderen op school Het was een bijeenkomst waarin generatie-kloven goed zichtbaar werden. De opa en oma-ochtend op de Prins Constantijnschool leverde veel nieuwe inzichten op bij de diverse grootouders die […]
  • Basisscholen in Goor gewoon open op één na7 februari 2021 Basisscholen in Goor gewoon open op één na Door de extreme winterse omstandigheden hebben diverse scholen in het land besloten om morgen (maandag) de deuren nog gesloten te houden. In Goor gaan echter de meeste scholen 'gewoon' […]
  • Geld voor ‘groene’ schoolpleinen20 september 2020 Geld voor ‘groene’ schoolpleinen Onder de noemer ‘Ieder schoolplein in de Hof groen, dat gaan we samen doen’ worden alle scholen actief benaderd en gestimuleerd om het schoolplein te vergroenen. Daarvoor wil de gemeente […]
  • D66 wil duidelijkheid over ventilatie in scholen25 augustus 2020 D66 wil duidelijkheid over ventilatie in scholen De lokale D66-fractie wil dat de gemeente Hof van Twente gaat inventariseren hoe de scholen in Goor en omgeving zijn geventileerd. Volgens de partij zijn ouders, docenten en scholieren […]
  • Corona-virus: Scholen en horeca Goor zeker tot 6 april dicht15 maart 2020 Corona-virus: Scholen en horeca Goor zeker tot 6 april dicht De Goorse scholen en kinderopvangcentra gaan maandag niet open. Alle horeca moet vanaf 18.00 uur zondag gesloten blijven. Het Nederlandse kabinet heeft die maatregel aan het hele land […]