Poging tot inbraak aan de Rozenstraat

Een poging tot inbraak aan de Rozenstraat vannacht. Aan de achterzijde van de schuur is een gat geboord om het slot te forceren. De dader(s) sloeg(en) toe in het holst van de nacht. Ze hebben geprobeerd om via het speelveldje een inbraak te realiseren, maar de poging strandde in ‘schoonheid’. De politie heeft geadviseerd om de buurt in te lichten om waakzaam te zijn voor een inbraak. De bewoners kwamen weg met alleen braakschade.

 

Gerelateerde berichten

  • Woninginbraak Rembrandstraat op klaarlichte dag12 december 2016 Woninginbraak Rembrandstraat op klaarlichte dag Inbrekers hadden het net voor de middag gemunt op een woning aan de Rembrandstraat. Rond 11:30 uur werd daar een ruit ingeslagen. Daarna kon de deur simpel worden geopend omdat er een […]
  • Weer inbraak op industrieterrein1 oktober 2014 Weer inbraak op industrieterrein Het was vannacht weer raak op één van de Goorse bedrijventerreinen. Op de Whee werd vannacht ingebroken in een auto op het terrein van van Erp Auto's en Campers. Hierbij is een ruit […]
  • Dievengilde blijft actief in Goor21 maart 2017 Dievengilde blijft actief in Goor De komst van het WhatsApp-buurtpreventienetwerk in Goor heeft nog niet geleid tot een daling van het aantal inbraken, zo lijkt het. Ook in de afgelopen week was het weer een aantal keren […]
  • Zes woninginbraken in een maand tijd20 januari 2017 Zes woninginbraken in een maand tijd Het aantal diefstallen of pogingen daartoe is aan het einde van het vorig jaar en aan het begin van 2017 aanzienlijk in het Goorse. Naast de diverse winkeldiefstallen en gestolen fietsen […]
  • Poging tot inbraak in woning Weverij16 januari 2017 Poging tot inbraak in woning Weverij Dieven hebben afgelopen donderdag geprobeerd in te breken in een woning aan de Weverij. Er zijn twee donder geklede mannen gesignaleerd die, vermoedelijk met een schroevendraaier, […]