Poging tot inbraak aan de Rozenstraat

Een poging tot inbraak aan de Rozenstraat vannacht. Aan de achterzijde van de schuur is een gat geboord om het slot te forceren. De dader(s) sloeg(en) toe in het holst van de nacht. Ze hebben geprobeerd om via het speelveldje een inbraak te realiseren, maar de poging strandde in ‘schoonheid’. De politie heeft geadviseerd om de buurt in te lichten om waakzaam te zijn voor een inbraak. De bewoners kwamen weg met alleen braakschade.

 

Gerelateerde berichten

  • Woninginbraak Rembrandstraat op klaarlichte dag12 december 2016 Woninginbraak Rembrandstraat op klaarlichte dag Inbrekers hadden het net voor de middag gemunt op een woning aan de Rembrandstraat. Rond 11:30 uur werd daar een ruit ingeslagen. Daarna kon de deur simpel worden geopend omdat er een […]
  • Drie keer ingebroken aan de Hiltjesdamhof3 juli 2017 Drie keer ingebroken aan de Hiltjesdamhof In de flat aan de Hiltjesdamhof zijn afgelopen weekend twee adressen het doelwit geweest van inbraak. Daarbij zijn geld en sieraden weggenomen. De politie is op zoek naar getuigen. […]
  • Inbraak in schuren, LOER mist spullen5 december 2017 Inbraak in schuren, LOER mist spullen In de schuur op het zogenoemde Roelofsen-terrein aan de Deldensestraat in Goor, is ingebroken. Dieven stalen daar benodigdheden voor het tappen van bier van de stichting LOER. De schade […]
  • Weer inbraak op industrieterrein1 oktober 2014 Weer inbraak op industrieterrein Het was vannacht weer raak op één van de Goorse bedrijventerreinen. Op de Whee werd vannacht ingebroken in een auto op het terrein van van Erp Auto's en Campers. Hierbij is een ruit […]
  • Aantal inbraken in de omgeving neemt toe15 oktober 2016 Aantal inbraken in de omgeving neemt toe Het aantal inbraken in Goor en omgeving is de laatste maand opvallend gestegen. Deze week werd nog ingebroken in een woning op De Gossinksweide en daarmee wordt een trend doorgezet die in […]