Poging tot inbraak aan de Rozenstraat

Een poging tot inbraak aan de Rozenstraat vannacht. Aan de achterzijde van de schuur is een gat geboord om het slot te forceren. De dader(s) sloeg(en) toe in het holst van de nacht. Ze hebben geprobeerd om via het speelveldje een inbraak te realiseren, maar de poging strandde in ‘schoonheid’. De politie heeft geadviseerd om de buurt in te lichten om waakzaam te zijn voor een inbraak. De bewoners kwamen weg met alleen braakschade.

 

Gerelateerde berichten

  • Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe27 juli 2020 Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe Voetbalvereniging Twenthe is afgelopen weekend slachtoffer geworden van een aantal onverlaten. Op Sportpark Piepwillem is geprobeerd om in te breken en is op meerdere plekken schade […]
  • Drie inbraken door vermoedelijk zelfde dader(s)14 november 2019 Drie inbraken door vermoedelijk zelfde dader(s) Er zijn vannacht drie brute inbraken gepleegd in woningen aan de Rozenstraat, de Lindelaan en de Schoolstraat. Forensisch onderzoek heeft uitgewezen dat het vermoedelijk om dezelfde […]
  • Woninginbraak Rembrandstraat op klaarlichte dag12 december 2016 Woninginbraak Rembrandstraat op klaarlichte dag Inbrekers hadden het net voor de middag gemunt op een woning aan de Rembrandstraat. Rond 11:30 uur werd daar een ruit ingeslagen. Daarna kon de deur simpel worden geopend omdat er een […]
  • Drie keer ingebroken aan de Hiltjesdamhof3 juli 2017 Drie keer ingebroken aan de Hiltjesdamhof In de flat aan de Hiltjesdamhof zijn afgelopen weekend twee adressen het doelwit geweest van inbraak. Daarbij zijn geld en sieraden weggenomen. De politie is op zoek naar getuigen. […]
  • Illegaal vuurwerk in beslag genomen in de Rozenstraat12 november 2019 Illegaal vuurwerk in beslag genomen in de Rozenstraat In een woning aan de Rozenstraat is gisteren illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen door de politie. Die ging polshoogter nemen na een melding via Misdaad Anoniem. Er werden […]