Dubbel programma Filmhuis Alleman

In de schoolvakantie is het altijd een drukke periode voor Filmhuis Alleman. De Goorse bios kent dinsdag dan ook weer een dubbel programma. In de middag kunnen belangstellenden plaatsnemen voor de film GVR, gebaseerd op het boek van Roald Dahl. Vanaf 20.00 uur kunnen volwassenen klaar gaan zitten voor de film The Idol. Kosten voor de kinderfilm zijn 2,50 euro, s’avonds betaalt u 5 euro.

allemanlogo

 

Gerelateerde berichten

  • Manglehorn vertoont Filmhuis Alleman9 februari 2017 Manglehorn vertoont Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman heeft dinsdag de deuren weer geopend. De Goorse bios vertoond dan de film Manglehorn uit 2014. De film met Al Pacino vertelt het verhaal van een sleutelmaker, waarbij […]
  • Nieuw seizoen Filmhuis Alleman29 september 2017 Nieuw seizoen Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman is ook terug van zomerreces. De Goorse bios start dinsdag met een nieuw seizoen. De primeur is voor La La Land. Een film bekroond met zes Oscars. De aanvang is om 20.00 […]
  • Filmhuis Alleman toont twee films14 oktober 2015 Filmhuis Alleman toont twee films Filmhuis Alleman draait volgende week dinsdag overuren. In de Goorse bios worden twee films vertoond. In de middag (14.30 uur) is het de beurt aan de kinderfilm Paddington. Deze film is […]
  • Soul Kitchen in Alleman2 november 2017 Soul Kitchen in Alleman Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Soul Kitchen. Om 20.00 uur zijn de deuren geopend van de Goorse bios voor de film uit 2009. Kosten bedragen 6 euro.
  • Suffragette te zien in Alleman2 maart 2017 Suffragette te zien in Alleman Filmhuis Alleman vertolkt dinsdag de film Suffragette. De Goorse bios opent om 20.00 uur de deuren voor de film die het verhaal vertelt over drama van Sarah Gavron. Bekijk hier de […]