Dubbel programma Filmhuis Alleman

In de schoolvakantie is het altijd een drukke periode voor Filmhuis Alleman. De Goorse bios kent dinsdag dan ook weer een dubbel programma. In de middag kunnen belangstellenden plaatsnemen voor de film GVR, gebaseerd op het boek van Roald Dahl. Vanaf 20.00 uur kunnen volwassenen klaar gaan zitten voor de film The Idol. Kosten voor de kinderfilm zijn 2,50 euro, s’avonds betaalt u 5 euro.

allemanlogo

 

Gerelateerde berichten

  • Manglehorn vertoont Filmhuis Alleman9 februari 2017 Manglehorn vertoont Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman heeft dinsdag de deuren weer geopend. De Goorse bios vertoond dan de film Manglehorn uit 2014. De film met Al Pacino vertelt het verhaal van een sleutelmaker, waarbij […]
  • Filmhuis Alleman toont twee films14 oktober 2015 Filmhuis Alleman toont twee films Filmhuis Alleman draait volgende week dinsdag overuren. In de Goorse bios worden twee films vertoond. In de middag (14.30 uur) is het de beurt aan de kinderfilm Paddington. Deze film is […]
  • Suffragette te zien in Alleman2 maart 2017 Suffragette te zien in Alleman Filmhuis Alleman vertolkt dinsdag de film Suffragette. De Goorse bios opent om 20.00 uur de deuren voor de film die het verhaal vertelt over drama van Sarah Gavron. Bekijk hier de […]
  • Filmhuis Alleman draait Boyhood29 januari 2015 Filmhuis Alleman draait Boyhood Filmhuis Alleman draait komende dinsdag de film Boyhood. Vanaf 20.00 uur zijn de deuren van de Goorse bios geopend. Boyhood vertelt het verhaal van twee gescheiden mensen die hun kind […]
  • Alleman draait Still Life1 februari 2016 Alleman draait Still Life Filmhuis Alleman opent vanavond weer haar deuren. In de lokale bios wordt de film Still Life vertoond. Het humoristische drama vertelt het verhaal over een gemeenteambtenaar die […]