RBT-bijeenkomst in De Borgh

De Reformatorische Baptistengemeente Twente in Goor organiseert iedere maand een kerkdienst rond het thema Zicht op de Toekomst. De eerstvolgende dienst vindt plaats op zondag 19 februari om 10 uur. Plaats van handeling is het gebouw “de Borgh” aan de Pastoriestraat. Predikant zal het vraagstuk behandelen: Heeft de kerk na 500 jaar reformatie nog toekomst? 

Gerelateerde berichten

  • Reformatorische Baptisten van Klokkenkamp naar De Borgh14 december 2016 Reformatorische Baptisten van Klokkenkamp naar De Borgh De regionale kerkgemeente RBT (Reformatorische Baptisten) houdt de diensten voortaan in de zaal van uitvaartcentrum De Borgh achter de katholieke kerk. De diensten vonden, sinds de […]
  • RBT-dienst in De Borgh5 februari 2018 RBT-dienst in De Borgh De Reformatorische Baptistengemeente Twente organiseert zondag om 10.00 uur een kerkdienst met het thema “Van wie is ons lichaam?”. Er is aan de Eerste Kamer een wet voorgelegd […]
  • Cursus Vrijheid in Christus van start2 oktober 2017 Cursus Vrijheid in Christus van start De Vrije Baptisten Gemeente start donderdag de cursus genaamd "Vrijheid in Christus". Deze 13-delige avondcursus is bedoeld om te groeien in het geloof. "Wie is Jezus Christus voor ons? En […]
  • Drukke Paasagenda Baptisten De Ark13 april 2017 Drukke Paasagenda Baptisten De Ark De Baptistenkerk maakt zich op voor één van de drukste dagen in het jaar. Tijdens Pasen zijn er allerhande diensten in De Ark aan de Irisstraat. Op Goede Vrijdag, morgen, is vanaf 18.00 […]
  • Alpha-cursus 2017 in De Ark6 januari 2017 Alpha-cursus 2017 in De Ark In Goor gaat op 30 januari 2017 een nieuwe Alpha-cursus van start. In tien interactieve bijeenkomsten gaan de deelnemers het avontuur aan om te ontdekken wat het christelijk geloof […]