RBT-bijeenkomst in De Borgh

De Reformatorische Baptistengemeente Twente in Goor organiseert iedere maand een kerkdienst rond het thema Zicht op de Toekomst. De eerstvolgende dienst vindt plaats op zondag 19 februari om 10 uur. Plaats van handeling is het gebouw “de Borgh” aan de Pastoriestraat. Predikant zal het vraagstuk behandelen: Heeft de kerk na 500 jaar reformatie nog toekomst? 

Gerelateerde berichten

  • Reformatorische Baptisten van Klokkenkamp naar De Borgh14 december 2016 Reformatorische Baptisten van Klokkenkamp naar De Borgh De regionale kerkgemeente RBT (Reformatorische Baptisten) houdt de diensten voortaan in de zaal van uitvaartcentrum De Borgh achter de katholieke kerk. De diensten vonden, sinds de […]
  • Drukke Paasagenda Baptisten De Ark13 april 2017 Drukke Paasagenda Baptisten De Ark De Baptistenkerk maakt zich op voor één van de drukste dagen in het jaar. Tijdens Pasen zijn er allerhande diensten in De Ark aan de Irisstraat. Op Goede Vrijdag, morgen, is vanaf 18.00 […]
  • Alpha-cursus 2017 in De Ark6 januari 2017 Alpha-cursus 2017 in De Ark In Goor gaat op 30 januari 2017 een nieuwe Alpha-cursus van start. In tien interactieve bijeenkomsten gaan de deelnemers het avontuur aan om te ontdekken wat het christelijk geloof […]
  • Reformatorische Baptistengemeente één jaar oud1 november 2015 Reformatorische Baptistengemeente één jaar oud Het is vandaag precies een jaar geleden dat de nieuwe Reformatorische Baptistengemeente Twente haar eerste kerkdienst in De Hofkerk" hield. In dat jaar is volgens predikant Jan Bakker […]
  • Bijeenkomst Baptisten in Klokkenkamp27 november 2014 Bijeenkomst Baptisten in Klokkenkamp De Reformatorische Baptistengemeente Twente in Goor organiseert een reeks bijeenkomsten rond het thema Zicht op de toekomst. Het eerste onderonsje vindt zondag plaats. De aftrap is om […]