Auto weggesleept in ‘schimmige’ kwestie

Consternatie en filevorming in het stadshart van Goor. Rond de klok van 15.00 uur werd voor de Tapperij door een speciale politie-eenheid een auto weggesleept. De auto werd met veel omhaal door een extern bergingsbedrijf meegenomen, waarna de politie tekst en uitleg gaf aan de omstanders. Wat er precies gaande is, lieten ze niet doorschemeren aan de dienstdoende redacteur van deze site. De politie-agent hield de kaarten voor de borst, maar het ging niet om een ‘foutparkeerder’. Door de actie stond een groot aantal auto’s even vast in het centrum.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht10 augustus 2017 Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht De politie Hof van Twente is op zoek naar ooggetuigen van een diefstal, woensdagmiddag aan de Wijnkamp in Goor. Toen werd tussen 13.00 en 15.00 uur gestolen uit een voertuig. "Heeft u wat […]
  • Botsende vrachtwagenchauffeur opgespoord28 april 2016 Botsende vrachtwagenchauffeur opgespoord De vrachtwagenchauffeur die afgelopen vrijdag een geparkeerde auto ramde in de Goorse Kerkstraat is opgespoord. Dat meldt de politie Hof van Twente. Een oplettende getuige had alles gezien […]
  • Goorse jongens stelen bier in Markelo26 augustus 2017 Goorse jongens stelen bier in Markelo Twee jonge Gorenaren zijn vannacht door de politie Hof van Twente aangehouden nadat ze probeerden om vaten bier en blikjes drank te stelen. In een Markeloos café zag volgens de lokale site […]
  • Aanhouding voor overval in de Reviussstraat28 oktober 2015 Aanhouding voor overval in de Reviussstraat Een opmerkelijk voorval aan de Reviusstraat in Goor. Daar werd een bewoner vanavond meegenomen naar het politiebureau. De man zou, volgens externe bronnen, betrokken zijn bij een overval […]