Auto weggesleept in ‘schimmige’ kwestie

Consternatie en filevorming in het stadshart van Goor. Rond de klok van 15.00 uur werd voor de Tapperij door een speciale politie-eenheid een auto weggesleept. De auto werd met veel omhaal door een extern bergingsbedrijf meegenomen, waarna de politie tekst en uitleg gaf aan de omstanders. Wat er precies gaande is, lieten ze niet doorschemeren aan de dienstdoende redacteur van deze site. De politie-agent hield de kaarten voor de borst, maar het ging niet om een ‘foutparkeerder’. Door de actie stond een groot aantal auto’s even vast in het centrum.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Botsende vrachtwagenchauffeur opgespoord28 april 2016 Botsende vrachtwagenchauffeur opgespoord De vrachtwagenchauffeur die afgelopen vrijdag een geparkeerde auto ramde in de Goorse Kerkstraat is opgespoord. Dat meldt de politie Hof van Twente. Een oplettende getuige had alles gezien […]
  • Aanhouding voor overval in de Reviussstraat28 oktober 2015 Aanhouding voor overval in de Reviussstraat Een opmerkelijk voorval aan de Reviusstraat in Goor. Daar werd een bewoner vanavond meegenomen naar het politiebureau. De man zou, volgens externe bronnen, betrokken zijn bij een overval […]
  • Grote politiecontrole bij Firezone17 december 2016 Grote politiecontrole bij Firezone Het einde van het jaar nadert en dus laat de Hermandad zich ook nog weer gelden. De politie is de hele avond bezig geweest met een grote verkeerscontrole op de N346 tussen Goor en […]
  • Zes woninginbraken in een maand tijd20 januari 2017 Zes woninginbraken in een maand tijd Het aantal diefstallen of pogingen daartoe is aan het einde van het vorig jaar en aan het begin van 2017 aanzienlijk in het Goorse. Naast de diverse winkeldiefstallen en gestolen fietsen […]