‘Twee jongeren aangehouden voor zware mishandeling’

Twee Goorse tieners zijn aangehouden naar aanleiding van de zeer ernstige mishandeling bij Dieka, afgelopen zaterdag. Buiten bij de uitgaansgelegenheid in Markelo werd een jongen uit Lichtenvoorde in elkaar geslagen. Hij heeft daarbij ernstig hoofdletsel opgelopen. Het slachtoffer, die zelfs even buiten bewustzijn was, heeft een schedelbasisfractuur en een scheur in de schedel. De politie en ook burgermoeder Ellen Nauta roepen getuigen op om zich te melden. De politie zoekt met name een meisje dat zaterdagnacht gevoelige informatie gegeven, maar de Hermandad is in de hectiek haar naam vergeten. Melden kan via 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Vermiste Enschedese is weer terecht28 juli 2021 Vermiste Enschedese is weer terecht Een vermiste jonge Enschedese die sinds zondagavond werd vermist,k is weer terecht. Dat meldt de Enschedese politie op haar Facebookpagina. Waar de 16-jarige is aangetroffen is niet […]
  • Vrouw met kinderen aangereden in de Kerkstraat21 juni 2021 Vrouw met kinderen aangereden in de Kerkstraat Een vrouw die in een zogenoemde Babboe-fiets met haar drie kinderen over de Kerkstraat reed is vanmiddag aangereden door een grote truck met een hefbak. Deze moest naar alle […]
  • Beschonken en brutaal…19 juni 2021 Beschonken en brutaal… Een 21-jarige Enschedeër is vannacht zijn rijbewijs kwijt geraakt na een opmerkelijk tafereel in de Kloosterlaan en van Coeverdenstraat. De politie kreeg rond 02:00 uur een melding over […]
  • Gewonde bij aanrijding op van Kollaan8 juni 2021 Gewonde bij aanrijding op van Kollaan Een 20-jarige vrouw is gisteravnd gewond geraakt toen zo op haar fiets werd aangereden op de van Kollaan. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog ongewis. De vrouw is per ambulance […]
  • Gorenaar vlucht na controle in Lochem en verwondt agent21 mei 2021 Gorenaar vlucht na controle in Lochem en verwondt agent De politie heeft een 27-jarige man uit Goor aangehouden na een incident in Lochem. Tijdens een alcoholcontrole vluchtte de man, sleepte hij een agent mee en reed hij tegen een politieauto […]