Raam van woning Bleekstraat vernield

Bij een woning aan de Bleekstraat is afgelopen weekend een ruit vernield. In de nacht van zaterdag op zondag werd de buurt opgeschrikt door het gerinkel van glas. De eigenaar van de woning schrok wakker, maar heeft niemand gezien. Bent u getuige geweest van de vernieling? Neem dan contact op met de politie: 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • 20 maart 2015 Viverion werkt aan problemen Gijmink Woningbouwvereniging Viverion heeft in een uitgebreide brief excuses gemaakt voor de trage afhandeling van klachten van een aantal Gijminkbewoners. Die hebben in hun nieuwe woningen kou, […]
  • Studenten Saxion onderzoeken Goorse scherven17 januari 2017 Studenten Saxion onderzoeken Goorse scherven Enkele honderden scherven die in 2015 zijn gevonden tijdens de bouwwerkzaamheden in de Goorse Bleekstraat zijn onderzocht door archeologie-studenten van de Saxion Hogeschool in Deventer. […]
  • Bouw appartementen Bleekstraat van start met eerste steen13 mei 2015 Bouw appartementen Bleekstraat van start met eerste steen De bouw van de 12 appartementen aan de Bleekstraat is afgelopen dinsdag officieel van start gegaan met het leggen van de eerste steen. Hierin komen bewoners met een aangeboren […]
  • Bouw appartementen Bleekstraat eindelijk van start10 februari 2015 Bouw appartementen Bleekstraat eindelijk van start Na jaren van vertraging en belemmeringen gaat de schop eindelijk in de grond aan de Bleekstraat in Goor. Viverion start begin maart daadwerkelijk met de nieuwbouw op het braakliggend […]
  • Laatste archeologische vondsten Bleekstraat8 januari 2016 Laatste archeologische vondsten Bleekstraat De werkgroep van de stichting Historisch Goor hebben deze week de laatste vondsten gedaan bij de nieuwe appartementen aan de Bleekstraat. Als laatste werd een bijna gaaf ‘’spinsteentje’ […]