Raam van woning Bleekstraat vernield

Bij een woning aan de Bleekstraat is afgelopen weekend een ruit vernield. In de nacht van zaterdag op zondag werd de buurt opgeschrikt door het gerinkel van glas. De eigenaar van de woning schrok wakker, maar heeft niemand gezien. Bent u getuige geweest van de vernieling? Neem dan contact op met de politie: 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Sil ziet levenslicht2 mei 2021 Sil ziet levenslicht Hij is de nieuwe trots van De Bleekstraat: Sil. Kersverse zoon van Merel en Edwin. En dus is ook de ooievaar geland in de buurt, die op haar beurt de jonge ouders in het zonnetje wilden […]
  • Richard Gebbink bij de vijftigers29 januari 2020 Richard Gebbink bij de vijftigers Het is feest in de Bleekstraat en dat is wel te zien aan de grote opblaaspoppen en spandoeken. Richard Gebbink ziet vandaag Abraham en dat wordt komende vrijdadg uitgebreid gevierd met […]
  • Studenten Saxion onderzoeken Goorse scherven17 januari 2017 Studenten Saxion onderzoeken Goorse scherven Enkele honderden scherven die in 2015 zijn gevonden tijdens de bouwwerkzaamheden in de Goorse Bleekstraat zijn onderzocht door archeologie-studenten van de Saxion Hogeschool in Deventer. […]
  • Laatste archeologische vondsten Bleekstraat8 januari 2016 Laatste archeologische vondsten Bleekstraat De werkgroep van de stichting Historisch Goor hebben deze week de laatste vondsten gedaan bij de nieuwe appartementen aan de Bleekstraat. Als laatste werd een bijna gaaf ‘’spinsteentje’ […]
  • Bouw appartementen Bleekstraat van start met eerste steen13 mei 2015 Bouw appartementen Bleekstraat van start met eerste steen De bouw van de 12 appartementen aan de Bleekstraat is afgelopen dinsdag officieel van start gegaan met het leggen van de eerste steen. Hierin komen bewoners met een aangeboren […]