Reggehof en Parochiehuis Delden gaan samenwerken

De Reggehof gaat intensiever samenwerken met het Deldense Stadscentrum Het Parochiehuis. Kaarten voor voorstellingen in Delden zijn nu verkrijgbaar via het ticketingsysteem van De Reggehof terwijl ook de programmering onderling zal worden afgestemd. De eerste voorstelling in Delden waarvoor via De Reggehof kaarten kunnen worden besteld is een lezing van Maarten van Rossum op donderdag 2 maart aanstaande. De Reggehof is blij met de uitbreiding van de samenwerking en laat weten dat steeds meer Deldenaren de weg naar het Goorse theater ook weten te vinden. De samenwerking is destijds gestart met het samen uitbrengen van een maandflyer met daarop de voorstellingen in De Reggehof, het Parochiehuis, het Markelose Beaufort en het Diepenheimse De Pol.

Gerelateerde berichten

  • Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale18 maart 2017 Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale De Goorse Femke Poppink is voorleeskampioen van de regio Twente geworden. De leerlinge uit groep 7 van de Prins Constantijnschool was gisteravond de beste van negen finalisten in het […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]
  • Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente17 februari 2017 Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente Femke Poppink van de Goorse Prins Constantijn (Goor) is winnares geworden van de voorleeskampioenschappen van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge uit groep 7 viel in Diepenheim op […]
  • Gratis toegangskaarten voor Circus Renz-Berlin in Goor12 oktober 2017 Gratis toegangskaarten voor Circus Renz-Berlin in Goor Circus Renz-Berlin komt volgende week in Goor en hoopt uiteraard op veel bezoekers. In samenwerking met Goorsnieuws.nl is er mede daarom een Facebookactie gestart waarbij het circus 15 […]