Reggehof en Parochiehuis Delden gaan samenwerken

De Reggehof gaat intensiever samenwerken met het Deldense Stadscentrum Het Parochiehuis. Kaarten voor voorstellingen in Delden zijn nu verkrijgbaar via het ticketingsysteem van De Reggehof terwijl ook de programmering onderling zal worden afgestemd. De eerste voorstelling in Delden waarvoor via De Reggehof kaarten kunnen worden besteld is een lezing van Maarten van Rossum op donderdag 2 maart aanstaande. De Reggehof is blij met de uitbreiding van de samenwerking en laat weten dat steeds meer Deldenaren de weg naar het Goorse theater ook weten te vinden. De samenwerking is destijds gestart met het samen uitbrengen van een maandflyer met daarop de voorstellingen in De Reggehof, het Parochiehuis, het Markelose Beaufort en het Diepenheimse De Pol.

Gerelateerde berichten

  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente17 februari 2017 Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente Femke Poppink van de Goorse Prins Constantijn (Goor) is winnares geworden van de voorleeskampioenschappen van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge uit groep 7 viel in Diepenheim op […]
  • Geen treinverkeer van en naar Goor (UPDATE)14 oktober 2016 Geen treinverkeer van en naar Goor (UPDATE) Het treinverkeer van en naar Goor was vanmiddag voor enige uren niet mogelijk. Tussen Lochem en Delden reden geen treinen door een seinstoring. De verstoring was rond 15:30 uur verholpen. […]
  • Rolstoelers zoeven door Goor28 juli 2016 Rolstoelers zoeven door Goor Ze zoeven deze dag door diverse Goorse straten. De deelnemers aan de Twentse Rolstoelvierdaagse doen jaarlijks op de voorlaatste dag het Twentse Haagje aan en dat is dit jaar niet anders. […]
  • Warmterecord voor september13 september 2016 Warmterecord voor september De weer-records sneuvelen in heel Nederland en ook in Goor is het op septemberdagen nog nooit zo warm geweest als deze dagen. Buienradar verwacht vanmiddag het hoogtepunt in het Twentse […]