Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor

De sportinstuif die morgen wordt gehouden op ’t Doesgoor staat geheel in het teken van voetbal. Voor de jongste jeugd van 4 tot en met 6 jaar wordt er een voetbalclinic georganiseerd in samenwerking met sv Hector. Ze krijgen onder meer training met de zogenoemde Smartgoals. Dat zijn lichtgevende poortjes waar je door heen moet dribbelen of passen. Deze worden ook veel bij profclubs gebruikt tijdens de trainingen. Voor de jeugd van 7 tot en met 12 jaar is er een voetbaltoernooi georganiseerd. De sportinstuif begint om 15.00 uur duurt tot 16.15 uur. Kosten: 1 euro per kind inclusief drinken en fruit.

Smartgoals

Gerelateerde berichten

  • Pietengym, stappentellers en bingo op ’t Doesgoor17 november 2015 Pietengym, stappentellers en bingo op ’t Doesgoor In het kader van de aankomst van Sinterklaas is de Sportinstuif voor de jeugd bij wijkvoorziening 't Doesgoor voor de jongste jeugd aangepast. Kinderen van 4 tot en met 6 jaar mogen in het […]
  • Welkomstbord Doesgoor van mozaïek20 januari 2017 Welkomstbord Doesgoor van mozaïek Het welkomstbord van Wijkvoorziening ’t Doesgoor is inmiddels bijna afgerond. Er is de laatste maand veel gemozaïekt op het complex van Hector, waar ook kinderen elke woensdag en donderdag […]
  • Sportinstuif op ’t Doesgoor20 februari 2017 Sportinstuif op ’t Doesgoor De kinderen hebben vakantie en voor de telgen die niet met hun ouders in de sneeuw verblijven, is sportpark 't Doesgoor deze week de uitstekende plek voor sportief vertier. Daar […]
  • Pokemon GO-wedstrijd op ’t Doesgoor13 september 2016 Pokemon GO-wedstrijd op ’t Doesgoor De zogenoemde sport-instuiven op de woensdagmiddagen gaan morgen weer van start op 't Doesgoor. Morgen wordt afgetrapt met een heuse Pokemon GO-wedstrijd. De rage waarbij per telefoon […]
  • Sportinstuif Doesgoor naar de donderdag3 oktober 2017 Sportinstuif Doesgoor naar de donderdag De wekelijkse sportinstuif voor kinderen op 't Doesgoor wordt verzet naar de donderdag. Elke donderdag van 14:45 uur tot en met 16:00 uur organiseren 3 CIOS studenten leuke activiteiten […]