Kunstgras-discussie weer actueel

De kunstgras-discussie laait na vanavond vermoedelijk weer op. De stoffen in de rubberkorrels op kunstgrasvelden hebben mogelijk toch gezondheidseffecten bij mensen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam dat vanavond wordt gepresenteerd in het programma Zembla. Twenthe Goor en de overige clubs dachten dat de kwestie kon worden afgesloten, maar zij zullen vanavond toch met aandacht kijken naar de uitzending van Zembla.

Gerelateerde berichten

  • Kunstgras vv Twenthe scoort relatief goed29 november 2016 Kunstgras vv Twenthe scoort relatief goed Het kunstgras van vv Twenthe komt relatief goed uit de eerste onderzoeken. Na de onthulling van het programma Zembla ontstond er in Nederland grote ophef bij de ouders van de voetballende […]
  • Voetbal op kunstgras gaat gewoon door, ook bij Twenthe30 november 2016 Voetbal op kunstgras gaat gewoon door, ook bij Twenthe Voetbalvereniging Twenthe¬†ziet nog geen reden het voetballen op kunstgras te verbieden. De gemeente en de club zeggen hoe dan ook eerst de uitslag van het onderzoek van het RIVM af te […]
  • Inschrijven voor dubbeltoernooi GTC7 februari 2015 Inschrijven voor dubbeltoernooi GTC Er kan vanaf nu worden ingeschreven voor het dubbeltoernooi dat van 9 tot en met 15 maart wordt gehouden op de kunstgrasbanen van de Goorse Tennis Club (GTC). Er wordt gespeeld in de […]
  • Voetbalwedstrijden afgelast29 januari 2017 Voetbalwedstrijden afgelast Twee van de duels die de Goorse voetbalclubs morgen zouden moeten spelen zijn al afgelast. Op sportpark 't Piepwillem ligt nog teveel sneeuw op het kunstgras waardoor de wedstrijd […]
  • Beslissingswedstrijd Centrum-Terwolde op ’t Doesgoor7 juni 2017 Beslissingswedstrijd Centrum-Terwolde op ’t Doesgoor De beslissingswedstrijd voor een plek in de vierde klasse tussen FC Het Centrum uit Enschede en sv Terwolde wordt komende zondag gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld van sv Hector op […]