Clubs op Tweede Paasdag aan de bak

De Goorse voetballers moeten met Pasen toch aan de bak. De wedstrijden, die afgelopen weekend werden afgelast, zijn ingeroosterd op Tweede Paasdag. Op maandag 17 april moeten GFC, Hector en Twenthe dus aan de bak. Twenthe speelt thuis tegen Eerbeekse Boys, Hector ontvangt LSV Lonneker, terwijl GFC de gastheer is voor BSC Unisson.

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Duels Goorse clubs op de tocht… UPDATE11 februari 2017 Duels Goorse clubs op de tocht… UPDATE De Goorse clubs moeten morgen ijs en weder dienende nog wel even aan de bak in de vrieskou. Twenthe Goor, dat weer kan beschikken over Michiel Wijnbergen, ontvangt op het eigen sportpark […]
  • GFC en Twenthe verliezen oefenduels21 januari 2015 GFC en Twenthe verliezen oefenduels GFC heeft gisteravond een oefenduel tegen het tweede team van HSC '21 met 4-1 verloren. De rood-zwarten waren op het Haaksbergse kunstgras niet opgewassen tegen de beloften van de […]
  • Goorse clubs wederom herenigd in vierde klasse B1 juli 2015 Goorse clubs wederom herenigd in vierde klasse B De eerste elftallen van de drie Goorse voetbalclubs zijn evenals de afgelopen twee seizoenen, ingedeeld in dezelfde vierde klasse B. Daarnaast is er met de komst van degradant Sportclub […]
  • Derby Hector – Twenthe op Tweede Paasdag11 februari 2016 Derby Hector – Twenthe op Tweede Paasdag De derby tussen Hector en vv Twenthe is vastgesteld op Tweede Paasdag. De burenruzie, die vorige week zondag in verband met het slechte weer werd afgelast, wordt nu op maandagmiddag […]