Clubs op Tweede Paasdag aan de bak

De Goorse voetballers moeten met Pasen toch aan de bak. De wedstrijden, die afgelopen weekend werden afgelast, zijn ingeroosterd op Tweede Paasdag. Op maandag 17 april moeten GFC, Hector en Twenthe dus aan de bak. Twenthe speelt thuis tegen Eerbeekse Boys, Hector ontvangt LSV Lonneker, terwijl GFC de gastheer is voor BSC Unisson.

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Duels Goorse clubs op de tocht… UPDATE11 februari 2017 Duels Goorse clubs op de tocht… UPDATE De Goorse clubs moeten morgen ijs en weder dienende nog wel even aan de bak in de vrieskou. Twenthe Goor, dat weer kan beschikken over Michiel Wijnbergen, ontvangt op het eigen sportpark […]
  • Goorse clubs op jacht naar verlossing op Bevrijdingsdag5 februari 2019 Goorse clubs op jacht naar verlossing op Bevrijdingsdag De Goorse voetballers worden druk tijdens de feestdagen. De afgelaste duels zijn verplaatst naar zondag 5 mei. Op Bevrijdingsdag gaan de Goorse clubs dan ongetwijfeld op jacht naar de […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]
  • GFC en Twenthe verliezen oefenduels21 januari 2015 GFC en Twenthe verliezen oefenduels GFC heeft gisteravond een oefenduel tegen het tweede team van HSC '21 met 4-1 verloren. De rood-zwarten waren op het Haaksbergse kunstgras niet opgewassen tegen de beloften van de […]