Diefstal na inbraak in Schoolfeestcontainer

Nu zullen wij het wanstaltige gedrag van het dievengilde nooit verschonen, maar de volgende onverlaten hebben zich afgelopen weekend teugelloos schuldig gemaakt aan heiligschennis. Een stel vandalen heeft namelijk gejat van het School- en Volksfeest. In de nacht van zaterdag op zondag is de materiaalcontainer overhoop gehaald en deels leeggeroofd. Zo is de complete bekabeling voor de Tent weggenomen. Ook een aantal andere attributen mist. Voor de dieven is dit een minieme waarde, stelt het Schoolfeest. Maar voor de commissie is dit van grote importantie en onschatbare waarde. Het lijkt niet te gaan om een stunt. Mocht u iets gezien hebben? Neem dan contact op met de politie (0900-8844) of met het Schoolfeestbestuur (e.zwierink@nullschoolfeest.com).

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)10 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (1) * Het aftellen is in veel Goorse huishoudens al begonnen. Over exact twee weken begint de 140ste uitgave van het School- en Volksfeest. Op deze site blikken we vanaf nu dagelijks vooruit […]
  • Future Dance en Tornado op Goorse kermis26 mei 2017 Future Dance en Tornado op Goorse kermis De stichting Goors School en Volksfeest heeft vandaag de lijst met kermisattracties voor het komende Schoolfeest bekend gemaakt. Op het plein voor de Tente dit jaar dit jaar kan de jeugd […]
  • Nog veel meer gestolen door heel Goor18 februari 2016 Nog veel meer gestolen door heel Goor De woning- en auto-inbraken staan niet op zich. Er blijkt van dinsdag op woensdag een stelletje onverlaten actief te zijn geweest in Goor. De politie zoekt namelijk ook getuigen voor […]
  • Dertien elektrische tandenborstels gestolen bij Action2 juni 2017 Dertien elektrische tandenborstels gestolen bij Action Bij de Goorse vestiging van Action op het Schoolfeestplein zijn woensdagochtend maar liefst dertien elektrische tandenborstels buit gemaakt. Daarnaast stal de dief ook een aantal andere […]
  • Zes woninginbraken in een maand tijd20 januari 2017 Zes woninginbraken in een maand tijd Het aantal diefstallen of pogingen daartoe is aan het einde van het vorig jaar en aan het begin van 2017 aanzienlijk in het Goorse. Naast de diverse winkeldiefstallen en gestolen fietsen […]