Diefstal na inbraak in Schoolfeestcontainer

Nu zullen wij het wanstaltige gedrag van het dievengilde nooit verschonen, maar de volgende onverlaten hebben zich afgelopen weekend teugelloos schuldig gemaakt aan heiligschennis. Een stel vandalen heeft namelijk gejat van het School- en Volksfeest. In de nacht van zaterdag op zondag is de materiaalcontainer overhoop gehaald en deels leeggeroofd. Zo is de complete bekabeling voor de Tent weggenomen. Ook een aantal andere attributen mist. Voor de dieven is dit een minieme waarde, stelt het Schoolfeest. Maar voor de commissie is dit van grote importantie en onschatbare waarde. Het lijkt niet te gaan om een stunt. Mocht u iets gezien hebben? Neem dan contact op met de politie (0900-8844) of met het Schoolfeestbestuur (e.zwierink@nullschoolfeest.com).

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)10 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (1) * Het aftellen is in veel Goorse huishoudens al begonnen. Over exact twee weken begint de 140ste uitgave van het School- en Volksfeest. Op deze site blikken we vanaf nu dagelijks vooruit […]
  • Markeringslicht brandweer terug na diefstal23 januari 2018 Markeringslicht brandweer terug na diefstal Een markeringslicht van de Goorse brandweer dat vorige week werd gestolen tijdens de werkzaamheden bij het gaslek in de Scherpenzeelseweg is weer terug. Na een oproep op Facebook is de […]
  • Kinderoptocht prooi voor De Puntdak24 juni 2017 Kinderoptocht prooi voor De Puntdak Het blijft een prachtig beeld. Drommen enthousiaste mensen in het centrum van Goor die de deelnemers van de Kinderoptocht aanmoedigen. Ook dit jaar was de Kinderoptocht weer een onverdeeld […]
  • Future Dance en Tornado op Goorse kermis26 mei 2017 Future Dance en Tornado op Goorse kermis De stichting Goors School en Volksfeest heeft vandaag de lijst met kermisattracties voor het komende Schoolfeest bekend gemaakt. Op het plein voor de Tente dit jaar dit jaar kan de jeugd […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)24 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (11) * Het uur U nadert bij veel Goorse bedrijven. Nog een paar uur gezamenlijk werken en dan is er jaarlijkse ontlading tijdens het Borreluurtje. Vanmiddag tapt Van de Riet, ondernemer van […]