Diefstal na inbraak in Schoolfeestcontainer

Nu zullen wij het wanstaltige gedrag van het dievengilde nooit verschonen, maar de volgende onverlaten hebben zich afgelopen weekend teugelloos schuldig gemaakt aan heiligschennis. Een stel vandalen heeft namelijk gejat van het School- en Volksfeest. In de nacht van zaterdag op zondag is de materiaalcontainer overhoop gehaald en deels leeggeroofd. Zo is de complete bekabeling voor de Tent weggenomen. Ook een aantal andere attributen mist. Voor de dieven is dit een minieme waarde, stelt het Schoolfeest. Maar voor de commissie is dit van grote importantie en onschatbare waarde. Het lijkt niet te gaan om een stunt. Mocht u iets gezien hebben? Neem dan contact op met de politie (0900-8844) of met het Schoolfeestbestuur (e.zwierink@nullschoolfeest.com).

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)10 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (1) * Het aftellen is in veel Goorse huishoudens al begonnen. Over exact twee weken begint de 140ste uitgave van het School- en Volksfeest. Op deze site blikken we vanaf nu dagelijks vooruit […]
  • Kinderoptocht prooi voor De Puntdak24 juni 2017 Kinderoptocht prooi voor De Puntdak Het blijft een prachtig beeld. Drommen enthousiaste mensen in het centrum van Goor die de deelnemers van de Kinderoptocht aanmoedigen. Ook dit jaar was de Kinderoptocht weer een onverdeeld […]
  • Future Dance en Tornado op Goorse kermis26 mei 2017 Future Dance en Tornado op Goorse kermis De stichting Goors School en Volksfeest heeft vandaag de lijst met kermisattracties voor het komende Schoolfeest bekend gemaakt. Op het plein voor de Tente dit jaar dit jaar kan de jeugd […]
  • 10 augustus 2017 Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht De politie Hof van Twente is op zoek naar ooggetuigen van een diefstal, woensdagmiddag aan de Wijnkamp in Goor. Toen werd tussen 13.00 en 15.00 uur gestolen uit een voertuig. "Heeft u wat […]
  • Politie waarschuwt voor oplichters in Goor7 augustus 2017 Politie waarschuwt voor oplichters in Goor Onder de noemer 'te mooi om waar te zijn', waarschuwt de politie Hof van Twente op hun Facebookpagina voor oplichters en dan met name in Goor en omgeving. "Als iets te mooi is om waar te […]