Café De Buurman weer open na verbouwing

Café De Buurman in de Goorse Grotestraat gaat morgen weer open. Het feestcafé in het stadshart werd net na de jaarwisseling gesloten voor een ingrijpende verbouwing. Het interieur is vernieuwd evenals de bar en de dartbanen. Het café is ook in handen van een nieuwe uitbater. Mikey Kaspers gaat de horecagelegenheid runnen samen met zijn vriendin Anne Jansen en is daarmee de opvolger van zijn moeder Diane. Het vernieuwde Café De Buurman is vrijdagavond vanaf 20.00 uur geopend.

Anne Jansen en Mikey Kaspers

Gerelateerde berichten

  • Dartsuccessen bij De Buurman26 april 2016 Dartsuccessen bij De Buurman Na de promotie van Buddy's 99 vorige week waren er deze week successen te noteren voor de darters van café De Buurman. Het eerste team, De Buurmannetjes, hebben de tweede plaats in de […]
  • Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten23 oktober 2014 Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten "De enige die hier nog een sigaret in de mond heeft is Buck", zegt uitbater Gerrit van Ginkel van café De Tapperij glimlachend. Achter hem prijkt het hoofd van een eland aan de muur met […]
  • Darttoernooi voor koppels bij De Buurman16 december 2016 Darttoernooi voor koppels bij De Buurman Café de Buurman organiseert komende zondag een darttoernooi voor koppels. Daarvoor kunnen duo's zich vanaf 13.30 uur ter plekke inschrijven of daarvoor per email: mikekaspers@nullhotmail.com […]
  • Hockeydames kloppen Twello, heren winnen van Apeldoorn25 april 2016 Hockeydames kloppen Twello, heren winnen van Apeldoorn Het eerste dameshockeyteam van GMHC won zondag vrij eenvoudig van Twello. Op het kunstgras aan de Goorse Rubenstraat werd het 6-2. Bij rust was het 2-0 door treffers van Anne Jansen. Vlak […]
  • Gehavend GMHC onderuit tegen HCHN26 maart 2017 Gehavend GMHC onderuit tegen HCHN De hockeydames van GMHC gingen vandaag op eigen veld onderuit bij HCHN. De ploeg van trainster Ans Vorkink verloor, na de 9-0 zege van vorige week in Twello, met 2-5. Zij moest […]