Klaasen verliest ook van Van Gerwen

Jelle Klaasen heeft vanavond niet voor een verrassing kunnen zorgen in de Premier League Darts. Hij ging onderuit tegen wereldkampioen Michael van Gerwen. Het Nederlandse onderonsje eindigde in 7-4. De lokale darttrots kreeg na een snelle 2-0 achterstand ineens de geest. Hij won drie legs op rij en plaatste daarin twee breaks. De eerste break was de mooiste, daarin gooide Klaasen twee keer dubbel negentien en won daarmee de leg. Daarna ging het gelijk op, maar vanaf 4-4 gaf MvG gas en liet hij zien dat Van Gerwen de beste darter ter wereld is. Het is voor Klaasen de derde nederlaag op een rij in de Premier League.

Gerelateerde berichten

  • Klaasen strandt op EK na kansloos verlies tegen Van Gerwen30 oktober 2016 Klaasen strandt op EK na kansloos verlies tegen Van Gerwen Geen stunt voor darter Jelle Klaasen. De Gorenaar is er bij het EK in het Belgische Hasselt niet in geslaagd om Michael van Gerwen te verrassen. Tegen zijn landgenoot en nummer één van de […]
  • Geen Premier League Darts voor Klaasen: “Hij was er dichtbij”4 januari 2016 Geen Premier League Darts voor Klaasen: “Hij was er dichtbij” Jelle Klaasen heeft geen uitnodiging ontvangen voor de lucratieve Premier League Darts. De darter uit Goor maakte de afgelopen weken indruk op het WK, waarin hij de halve finale bereikte. […]
  • Klaasen moet laatste groepsduel winnen10 november 2015 Klaasen moet laatste groepsduel winnen Bij de Grand Slam of Darts speelt Jelle Klaasen vandaag alweer zijn laatste duel. Het is een partij die hij moet winnen. De darter uit Goor ging zondag namelijk tegen het nachtelijke […]
  • Klaasen klopt Barney op EK Darts31 oktober 2015 Klaasen klopt Barney op EK Darts Een uitstekend begin voor Jelle Klaasen op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt klopte de Goorse topdarter het nationale darts-icoon Raymond van Barneveld en gaat […]
  • Goede start voor Jelle Klaasen op WK darts22 december 2016 Goede start voor Jelle Klaasen op WK darts Een goed begin voor onze Goorse dartstrots Jelle Klaasen. Hij won vanavond zijn eerste ronde-partij tijdens het WK darts. De oud-wereldkampioen van de BDO ontdeed zich in Alexandra Palace […]