Klaasen verliest ook van Van Gerwen

Jelle Klaasen heeft vanavond niet voor een verrassing kunnen zorgen in de Premier League Darts. Hij ging onderuit tegen wereldkampioen Michael van Gerwen. Het Nederlandse onderonsje eindigde in 7-4. De lokale darttrots kreeg na een snelle 2-0 achterstand ineens de geest. Hij won drie legs op rij en plaatste daarin twee breaks. De eerste break was de mooiste, daarin gooide Klaasen twee keer dubbel negentien en won daarmee de leg. Daarna ging het gelijk op, maar vanaf 4-4 gaf MvG gas en liet hij zien dat Van Gerwen de beste darter ter wereld is. Het is voor Klaasen de derde nederlaag op een rij in de Premier League.

Gerelateerde berichten

  • Jelle Klaasen verliest ook laatste pot30 maart 2017 Jelle Klaasen verliest ook laatste pot Jelle Klaasen heeft vanavond zijn laatste wedstrijd in de Premier League verloren. De al uitgeschakelde darter uit Goor ging met 7-5 onderuit tegen Phil Taylor. Hij kwam nog wel knap […]
  • Klaasen strandt op EK na kansloos verlies tegen Van Gerwen30 oktober 2016 Klaasen strandt op EK na kansloos verlies tegen Van Gerwen Geen stunt voor darter Jelle Klaasen. De Gorenaar is er bij het EK in het Belgische Hasselt niet in geslaagd om Michael van Gerwen te verrassen. Tegen zijn landgenoot en nummer één van de […]
  • Doek valt voor Klaasen in Premier League24 maart 2017 Doek valt voor Klaasen in Premier League Geen stunt voor Jelle Klaasen in de Premier League. Het avontuur zit erop. De darter uit Goor moest vanavond winnen van de Brit Adrian Lewis, maar slaagde daar niet in: 5-7. Klaasen […]
  • EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen28 oktober 2017 EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen Jelle Klaasen is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt verloor de Goorse topdarter van de Australiër Kyle Anderson. Het werd uiteindelijk 6-10 in […]
  • Klaasen onderuit in kolkend Ahoy16 maart 2017 Klaasen onderuit in kolkend Ahoy Jelle Klaasen heeft de zevende wedstrijd in de Premier League of Darts verloren en blijft daardoor de hekkensluiter in deze prestigieuze competitie met de beste darters ter wereld. James […]