Jordy Breteler kwart eeuw oud

Opblaaspoppen en allerhande prullaria luisteren vandaag Jordy Breteler`s 25ste verjaardag bij. De jarig job wordt door de familie en vrienden van harte gefeliciteerd. Proost!

Gerelateerde berichten

  • Jordy van den Berg ziet halve Abraham10 juli 2013 Jordy van den Berg ziet halve Abraham Afgelopen weekend is Jordy van den Berg 25 jaar geworden. Het feestje is zaterdagavond gevierd bij De Smidse met familie en vrienden, aansluitend is Jordy op vakantie gegaan. Zijn […]
  • Sepp Nijland ziet het levenslicht30 augustus 2017 Sepp Nijland ziet het levenslicht De Spreeuwenstraat is een buurtgenoot rijker, Sepp Nijland is deze week geboren. De kersverse ouders worden door beide families via deze weg in het zonnetje gezet en veel geluk samen […]
  • jb_hildaherman-4024 november 2012 Herman en Hilda 40 jaar getrouwd Vandaag zijn Herman en Hilda Zweers 40 jaar getrouwd. Afgelopen donderdag is het huis al versierd door de buren in de Schoolstraat. Via deze weg willen Bianca, Gerrit, Mick, Lindsey, […]
  • Bianca Vos vandaag 40 jaar21 november 2014 Bianca Vos vandaag 40 jaar Bianca Vos viert vandaag haar 40e verjaardag. De Goorse ziet zich vandaag omringd door familie en vrienden, die haar via deze weg van harte willen feliciteren en haar een fijne dag […]
  • kylie24 februari 2012 Kylie is vijftien jaar De familie Nijhuis mailde een foto van Kylie met haar hond. Het meiske viert vandaag haar vijftiende verjaardag en wordt door de familie van harte gefeliciteerd.