Jordy Breteler kwart eeuw oud

Opblaaspoppen en allerhande prullaria luisteren vandaag Jordy Breteler`s 25ste verjaardag bij. De jarig job wordt door de familie en vrienden van harte gefeliciteerd. Proost!

Gerelateerde berichten

  • Verschillende geloven en culturen verbonden in de kerk21 september 2015 Verschillende geloven en culturen verbonden in de kerk De landelijke vredesweek is ingegaan en in Goor werd daarvoor gisteren het startsein gegeven in de Petrus en Pauluskerk. Een unieke kerkdienst waar verschillende groepen christenen en […]
  • Reünie Gijminkschool, oud-leerlingen gezocht31 maart 2016 Reünie Gijminkschool, oud-leerlingen gezocht Het is een iconisch gebouw uit het grijze verleden van het Gijmink (foto). Het schoolgebouw dat jarenlang sierde in de volkswijk is niet meer. Na de verbouwing staat er een foeilelijk […]
  • Wibbelink nieuwe preses Wielerstichting16 december 2009 Wibbelink nieuwe preses Wielerstichting Arno Wibbelink is gekozen tot de nieuwe voorzitter van de Stichting Wielerevenementen Goor. De Gorenaar volgt Gerrit Schinkel op als leidsman van de organisatie achter de Ronde van Goor. […]
  • Sleutel verloren in omgeving station31 juli 2013 Sleutel verloren in omgeving station In de categorie vermiste artikelen vandaag een huissleutel met grijze sleutelhanger. Deze wordt al sinds afgelopen vrijdag gemist. Mocht iemand een sleutel hebben gevonden in de buurt van […]
  • Verdachte steekpartij meldt zich6 juni 2019 Verdachte steekpartij meldt zich De man die wordt verdacht van het neersteken van een Gorenaar, begin juni, heeft zich gisteren gemeld bij de politie. Een 37-jarige man uit de stad Groningen herkende zichzelf op de […]