Er staat een paard in de gang…

Groot feest op de katholieke Goorse basisscholen De Albatros en Heeckeren. Daar werd vandaag al op daverende wijze carnaval gevierd. Dat gebeurde op deze dag al omdat de kinderen na vandaag vakantie hebben. Bij de Heeckeren was er onder meer een Vossenjacht. Bij De Albatros waren er naast polonaises en feestelijke dansjes, playback-acts van de kinderen uit de diverse groepen. Op beide scholen was ook een delegatie van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo onder leiding van Prins Henri, adjudant Rudi en kinderprins Bjorn. Zij waren vergezeld van leden van de Raad van 11, dansmarietjes en de kinderraad. Dit alles in aanloop naar volgende week als het ‘echte’ carnaval losbarst. Dan is er op vrijdagavond een feestavond van CV Sterzo bij De Ster. Daar is op zaterdagmiddag ook het Kindercarnaval. Op de scholen dus alvast een voorproefje met op de Albatros aan het slot een lang lint door de gangen van de school op de klanken van AndrĂ©’s van Duin aloude ‘Er staat een paard in de gang…’

 

Gerelateerde berichten

  • Prins Henri met collegae bij burgemeester Nauta31 januari 2017 Prins Henri met collegae bij burgemeester Nauta De Goorse Prins Carnaval, Henri Tijhuis, was vanmiddag met zijn collega-prinsen uit Hengevelde en Bentelo te gast bij burgemeester Nauta. dit om nader kennis te maken en afspraken te maken […]
  • Het grote gissen is begonnen…17 november 2016 Het grote gissen is begonnen… Wie wordt de zevende Prins Carnaval van CV Sterzo ? Dat is de grote vraag, vooral bij de Goorse carnavalisten die inmiddels zijn begonnen met het gissen naar de naam van de nieuwe […]
  • Prins Rudi klaar voor een heftig weekend4 februari 2016 Prins Rudi klaar voor een heftig weekend "Ik heb er onmeunig volle zin an" zegt hij veelzeggend. Voor Hofprins Rudi gaat het vanaf morgen echt beginnen. De hoogheid van CV Sterzo voert vanaf dan de Goorse carnavalisten aan en zal […]
  • Plaagstootjes tijdens sleuteloverdracht25 februari 2017 Plaagstootjes tijdens sleuteloverdracht Een bonte bende vanochtend in het gemeentehuis in Goor. Een grote stoet aan carnavalisten kwam met open wagens en bussen om daar de sleuteloverdracht mee te maken. Ook CV Sterzo was […]
  • Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval26 november 2016 Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval Henri Tijhuis is de nieuwe Prins Carnaval van CV Sterzo. De Goorse ondernemer kwam tot ieders verrassing uit de rook naar voren in zaal De Ster vanavond. Naast Tijhuis doemden twee […]