Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers

Twenthe-trainer Michiel Mensink kan morgen in de uitwedstrijd tegen Sportclub Lochem niet beschikken over de geblesseerde Dennis ter Haar en Simon Hevink. Laatstgenoemde is op vakantie. Twenthe kan een belangrijke stap zetten richting de subtop. De Goorse Tricolores staan nu achtste in de derde klasse B met 18 punten uit 14 duels, Lochem heeft een punt meer. Hector gaat een klasse lager op bezoek bij Emos. “We hebben weer wat te kiezen”, aldus trainer Mark Dijkstra die in Enschede over een fitte selectie kan beschikken. GFC kwam nog niet in actie na de winterstop en speelt morgen de Hofderby in en tegen Markelo. Ook trainer Romano Lammertink kent geen personele problemen voor het duel van morgen.

Gerelateerde berichten

  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]
  • Bij GFC moet het nu echt gebeuren18 maart 2017 Bij GFC moet het nu echt gebeuren De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. "Ja we staan veel te laag" aldus trainer […]
  • Ruumpol in de basis bij GFC3 december 2016 Ruumpol in de basis bij GFC Simon Ruumpol start morgen in het basisteam van GFC in het thuisduel tegen hekkensluiter Rietmolen. GFC heeft het tot nu lastig in de vierde klasse B en dat komt niet in de laatste plaats […]
  • Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel15 oktober 2016 Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel Het was de tweede seizoenszege voor Hector afgelopen zondag tegen TVO en dat smaakt naar meer. Na een forse nederlaag en drie gelijke spelen wonnen de groen witten weer eens en dat biedt […]
  • Hofderby’s voor Hector en GFC30 september 2017 Hofderby’s voor Hector en GFC Het zijn de eerste twee Hofderby's in een reeks van velen in de vierde klasse voor GFC en Hector. GFC ontvangt WVV '34 uit Hengevelde, dat vorig seizoen degradeerde uit de derde klasse. De […]