Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente

Femke Poppink van de Goorse Prins Constantijn (Goor) is winnares geworden van de voorleeskampioenschappen van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge uit groep 7 viel in Diepenheim op door haar rustige manier van lezen en het verschil in intonatie. Poppink gaat nu naar de regionale finale op 17 maart in het Deldense Parochiehuis. Daar strijden negen deelnemers om 2 plekken in de provinciale finale. De contest is onderdeel van de Nationale Voorleeswedstrijd en wordt georganiseerd door de landelijke keten van bibliotheken. De Deldense Frederique Braakhuis is de andere vertegenwoordigster namens de Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale18 maart 2017 Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale De Goorse Femke Poppink is voorleeskampioen van de regio Twente geworden. De leerlinge uit groep 7 van de Prins Constantijnschool was gisteravond de beste van negen finalisten in het […]
  • Goorse Eline voorleeskampioen in de Hof25 februari 2016 Goorse Eline voorleeskampioen in de Hof De Goorse Eline Ensing is gisteravond voorleeskampioen geworden van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge van groep 8 van de Prins Constantijn-school las voor uit het boek […]
  • De rollen omgedraaid…11 oktober 2016 De rollen omgedraaid… Waar normaliter kinderen nog wel eens worden voorgelezen door de eigen opa of oma waren de rollen vanochtend in De Stoevelaar voor een keertje omgedraaid. Daar waren leerlingen van de […]
  • Schrijvers op Goorse scholen4 november 2014 Schrijvers op Goorse scholen Op initiatief van de Bibliotheek Hof van Twente worden met enige regelmaat schrijvers uitgenodigd om te komen verhalen in de klassen in Goor en omgeving. Gisteren was de Hilversumse […]
  • We hebben er een geitje bij…27 januari 2016 We hebben er een geitje bij… Vandaag is ook in Goor het startsein gegeven voor de Nationale Voorleesdagen. Die duren tot en met 6 februari en zijn bedoeld om iedereen er op attent te maken dat regelmatig voorlezen op […]