Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente

Femke Poppink van de Goorse Prins Constantijn (Goor) is winnares geworden van de voorleeskampioenschappen van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge uit groep 7 viel in Diepenheim op door haar rustige manier van lezen en het verschil in intonatie. Poppink gaat nu naar de regionale finale op 17 maart in het Deldense Parochiehuis. Daar strijden negen deelnemers om 2 plekken in de provinciale finale. De contest is onderdeel van de Nationale Voorleeswedstrijd en wordt georganiseerd door de landelijke keten van bibliotheken. De Deldense Frederique Braakhuis is de andere vertegenwoordigster namens de Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale18 maart 2017 Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale De Goorse Femke Poppink is voorleeskampioen van de regio Twente geworden. De leerlinge uit groep 7 van de Prins Constantijnschool was gisteravond de beste van negen finalisten in het […]
  • Goorse Eline voorleeskampioen in de Hof25 februari 2016 Goorse Eline voorleeskampioen in de Hof De Goorse Eline Ensing is gisteravond voorleeskampioen geworden van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge van groep 8 van de Prins Constantijn-school las voor uit het boek […]
  • De rollen omgedraaid…11 oktober 2016 De rollen omgedraaid… Waar normaliter kinderen nog wel eens worden voorgelezen door de eigen opa of oma waren de rollen vanochtend in De Stoevelaar voor een keertje omgedraaid. Daar waren leerlingen van de […]
  • Goorse Lotte wint ook regionale voorleeswedstrijd15 maart 2018 Goorse Lotte wint ook regionale voorleeswedstrijd Lotte Weernink heeft ook de regionale finale van de landelijke voorleeswedstrijd glansrijk gewonnen. De leerlinge van groep 7 van de Heeckerenschool won eerder de finale van de beste […]
  • Goorse voorlezers naar regionale finale20 februari 2018 Goorse voorlezers naar regionale finale Sem Kel en Lotte Weernink gaan de gemeente Hof van Twente vertegenwoordigen tijdens de regionale voorleeskampioenschappen op 14 maart in Tubbergen. In de afgelopen week streden de […]