Halve Sarah voor Ceetje

Een bijzondere mijlpaal voor Celine Lentelink. De spontane en zorgzame plaatsgenoot viert vandaag haar vijfentwintigste verjaardag en wil dat graag delen met de rest van ’t Twentse Haagje. Om die reden poseerde Ceetje gisteravond ook gewillig voor het spandoek, dat haar vriendinnen in de tuin plaatsten. Op het banier valt te lezen dat de eeuwige student na een aantal begerige jaren inmiddels een vaste relatie heeft met Luuk. Samen met hem vormt zij vanavond het feestelijke middelpunt van de verjaardagsparty bij The Pub.

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe onderuit na rode kaart Vehof30 september 2012 Twenthe onderuit na rode kaart Vehof Twenthe heeft vanmiddag voor de tweede maal op rij verloren in de derde klasse A. De Tricolores moesten op het eigen 't Piepwillem hun meerdere erkennen in De Tubanters, dat de eerste zege […]
  • Alleman draait Medecin de Campagne1 oktober 2018 Alleman draait Medecin de Campagne Op dinsdag 9 oktober 2018 draait filmhuis Alleman de film: Medecin de Campagne. Deze komedie uit 2016 wordt vanaf 20.00 uur vertolkt. De toegang bedraagt zes euro.
  • Te Vaanhold weer bij ’s lands beste koffiezetters5 oktober 2017 Te Vaanhold weer bij ’s lands beste koffiezetters Niels te Vaanhold blijft een nationale topper als het gaat om het maken van goede koffie. De Goorse 'Barista' heeft de finale bereikt van de Dutch Brewers Cup 2018. Daarin strijdt hij met […]
  • Akkoord over herinrichting centrum31 januari 2013 Akkoord over herinrichting centrum De gemeente Hof van Twente en Goor Collectief zijn het eens geworden over de herinrichting van het Goorse centrum. De concrete plannen, die onderdeel zijn van het zogenoemde Masterplan, […]
  • 7 mei 2012 Renate Hoek ziet Sarah Renate Hoek is vandaag toegetreden tot de club van 50. De Goorse kreeg een grote Sarah in haar tuin aan de Van Enscestraat. Via deze weg wordt Renate nogmaals gefeliciteerd door Alwie, […]