Emos-Hector als enige afgelast

Het duel in de vierde klasse B tussen Emos en sv Hector gaat niet door. Het veld van de club in Enschede blijkt niet goed genoeg om op te spelen. Saillant is wel dat het de enige afgelasting is in het amateurvoetbal in de regio. De wedstrijd wordt op Paaszaterdag, 15 april, ingehaald. GFC en Twenthe komen vanmiddag wel in actie. De tussenstanden van die duels zijn vanaf 14.00 te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • GFC-Emos afgelast, wel duel om Tukker Cup24 februari 2018 GFC-Emos afgelast, wel duel om Tukker Cup De wedstrijd GFC-Emos die voor morgen op het programma stond in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal is afgelast. Het veld op sportpark Heeckeren is onbespeelbaar door de […]
  • Goorse clubs door sneeuwval niet in actie9 december 2017 Goorse clubs door sneeuwval niet in actie De Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B komen morgen niet in actie in competitieverband. De winterse omstandigheden en de slechte staat van de velden heeft ervoor gezorgd dat de […]
  • Twenthe op jacht naar de middenmoot (UPDATE)17 maart 2018 Twenthe op jacht naar de middenmoot (UPDATE) Twenthe heeft de stijgende lijn in de derde klasse B te pakken en wil die tendens doorzetten in het thuisduel tegen sv Zwolle. De ploeg van trainer Michiel Mensink haalde in de laatste […]
  • Zwolle-Twenthe 2-0, Diepenheim-GFC 1-1, Hector-Emos 1-429 oktober 2017 Zwolle-Twenthe 2-0, Diepenheim-GFC 1-1, Hector-Emos 1-4 De eindstanden van de Goorse voetbalclubs in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00: SV Zwolle - vv Twenthe 2-0 4B 14.00: vv Diepenheim - GFC 1-1 (doelpunt GFC: Tim Wassink) 4B […]
  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]