GFC onderuit in en tegen Markelo

GFC verloor vanmiddag de Hofderby van Sportclub Markelo. Op het kunstgras i Markelo viel de enige treffer vlak voor rust. Bart Klumpers scoorde namens de zwart witten. Net daarvoor had GFC de kans dé kans om op voorsprong te komen maar een scrimmage op de doellijn van Markelo leidde niet tot een Goorse treffer. Dit alles gebeurde in een eerste helft die gelijk op ging en waarin er kansen waren voor beide ploegen. De tweede helft kwam moeilijk op gang en was niet hoogstaand. GFC drong in het laatste kwartier sterk aan en verdiende op basis daarvan de gelijkmaker maar die viel uiteindelijk niet. GFC bivakkeert met een 11e plaats in de onderste regionen in de vierde klasse B en heeft 14 punten uit 14 wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby25 september 2016 GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby GFC ging vandaag in de Hofderby tegen Sportclub Markelo met 0-2 onderuit. Een op het oog onnodige nederlaag voor de ploeg van trainer Romano Lammertink die een groot aantal kansen om zeep […]
  • Hofderby’s voor Goorse clubs29 oktober 2016 Hofderby’s voor Goorse clubs Voor morgen staan er twee Hofderby's op de rol voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. GFC ontvangt thuis Rood Zwart. Een cruciaal duel voor de ploeg van trainer Romano Lammertink die […]
  • GFC dendert door7 april 2019 GFC dendert door De opmars van GFC in de vierde klasse G heeft vandaag een prachtig vervolg gekregen in de Hofderby tegen Sportclub Markelo. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-0 en dat is […]
  • GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden2 april 2017 GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B. De Hofderby tegen Rood Zwart werd in Delden met 0-2 gewonnen. GFC kwam goed uit de […]