Kloots in nieuw design op weg naar de titel

Motorcoureur Cliff Kloots gaat dit seizoen opnieuw van start in het NK Supercup 1000 kampioenschap. Kloots die vorig jaar als tweede eindigde is inmiddels een gevestigde naam in het circuit. Samen met zijn team is hij al sinds 2012 te herkennen aan het opvallende rood, wit en groen. Maar dat verandert dit kalenderjaar. Kloots zal racen in een nieuw design gegoten in de saus van hoofdsponsor Putoline. Ook de doelstelling is veranderd. Na de tweede plek van vorig seizoen telt dit jaar maar één plek: het hoogste ereschavot. “Hoofddoel is het kampioenschap en zoveel mogelijk races winnen”, aldus een zelfverzekerde Kloots. Het seizoen begint op 15 april in Assen. Medio maart zal Kloots voor het eerst in actie komen op het trainingscircuit van Alcarras in Spanje.

Gerelateerde berichten

  • Motorcoureur Kloots knijpt in de remmen18 mei 2020 Motorcoureur Kloots knijpt in de remmen Cliff Kloots stopt met het rijden van wedstrijd. Na bijna vijftien jaar actief te zijn geweest, knijpt de Goorse motorcoureur in de remmen met zijn Team Cliffracing. "Na bijna vijftien […]
  • Drama voor Kloots, geen Nederlandse titel na valpartij13 oktober 2019 Drama voor Kloots, geen Nederlandse titel na valpartij Een hele bittere pil voor Cliff Kloots. In de laatste twee wegraces van het seizoen liet hij zich toch nog van de troon stoten door Danny van der Sluis, zie zich op zijn beurt verrassend […]
  • Kloots maakt het spannend in strijd om nationale titel17 september 2019 Kloots maakt het spannend in strijd om nationale titel De Goorse motortcoureur Cliff Kloots is er niet in geslaagd om in het afgelopen weekeinde de negende wedstrijd in de strijd om het Open Nederlands Kampioenschap Supersport 1000, op zijn […]
  • Kloots wint weer in Duitsland: titel lonkt17 augustus 2019 Kloots wint weer in Duitsland: titel lonkt De Goorse wegracer Cliff Kloots heeft ook de tweede wedstrijd in het Duitse Osschersleben op zijn naam gebracht. In de strijd om het Open Nederlands Kampioenschap in de Supercup […]
  • Kloots wint eerste wedstrijd in Oschersleben16 augustus 2019 Kloots wint eerste wedstrijd in Oschersleben Cliff Kloots is blijft op koers voor de eindzege in het Open Nederlands Kampioenschap. De Goorse motorcoureur won op het circuit van het Duitse Oschersleben de eerste van twee […]