Collectanten zorgen voor onrust in Goorse wijken

Collectanten van het Leger des Heils hebben voor onrust gezorgd op De Whee en in de buurt rondom de Laarstraat. Vorige week werd op De Whee melding gemaakt van jonge collectanten met tablets waarvan sommigen zich niet konden legitimeren. Hetzelfde gebeurde gisteravond in het centrum. Via de buurtpreventie-apps gingen berichten uit maar dat had achteraf niet gehoeven. De collectanten zijn niet clandestien en er is wel degelijk een collecte gaande van het Leger des Heils. Feit blijft dat een ieder zich moet kunnen legitimeren waarmee de grootste oorzaak van de commotie is genoemd. 

archieffoto Leger des Heils

Gerelateerde berichten

  • MS Fonds zoekt collectanten in Goor5 juli 2020 MS Fonds zoekt collectanten in Goor Van 16 t/m 21 november aanstaande vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. Deze organisatie is naarstig op zoek naar collectanten in Goor. MS is de […]
  • Camera RTV Oost zorgt voor commotie op De Whee16 februari 2017 Camera RTV Oost zorgt voor commotie op De Whee Dat de buurtpreventie-apps werken is gisteravond maar weer eens duidelijk geworden. Het netwerk van het medium waarop via WhatsApp wordt gewaarschuwd voor onraad in de Goorse wijken, werd […]
  • Dinsdag oefening buurtpreventie: Boef in de wijk11 maart 2017 Dinsdag oefening buurtpreventie: Boef in de wijk Er wordt dinsdagavond door de politie Hof van Twente een oefening georganiseerd voor alle mensen die zich hebben aangemeld voor de buurtpreventie-app Goor Waakt. Er wordt dan op De Whee […]
  • Oefening buurtpreventie zorgt voor snelle aanhouding15 maart 2017 Oefening buurtpreventie zorgt voor snelle aanhouding De oefening van de politie in samenwerking met de gemeente en bewoners van De Whee heeft gisteravond tot een snelle aanhouding geleid van twee verdachte dames. Zij gingen joggend door de […]
  • Alzheimerstichting zoekt collectanten16 oktober 2018 Alzheimerstichting zoekt collectanten Alzheimer Nederland is voor de collectie in Goor van 5 to 10 november op zoek naar collectanten. Er zijn inmiddels 64 mensen die langs de deuren gaan maar er zijn nog vrijwilligers nodig […]