Update: Man vermist na vertrek uit Stoevelaar

Een 69-jarige man wordt vanaf 10.00 uur vanmorgen vermist in Goor. Hij is woonachtig in verzorgingstehuis De Stoevelaar en ging daar weg zonder jas. Hij draagt een blauw-wit overhemd en een grijs vest. Hij is ook brildragend. Burgernet heeft inmiddels een opsporingsbericht doen uitgaan. Wie wat gezien heeft wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie. UPDATE: De man is inmiddels in goede gezondheid aangetroffen.

Gerelateerde berichten

  • Burgernetactie na vermissing man in Goor13 oktober 2014 Burgernetactie na vermissing man in Goor Om een bejaarde dementerende man op te sporen is gisteren, met succes, Burgernet ingezet. De man was weggelopen in de omgeving Iependijk/Haaksbergerweg en de politie liet direct een […]
  • Vijf jarig meisje in Goor vermist en opgespoord29 augustus 2016 Vijf jarig meisje in Goor vermist en opgespoord De politie heeft Burgernet ingeschakeld om vanmiddag een vijfjarig meisje op te sporen. Ze werd vermist in de buurt van de Willem Klooshof op de Whee en werd kort nadat er alarm werd […]
  • 18 juli 2016 Bejaarde man vermist (UPDATE) Een Goorse bejaarde man is bij de politie als vermist opgegeven. Burgernet is ingeschakeld. Het gaat om een man van tussen de 80 en 90 jaar oud met een licht-creme-pantalon en een […]
  • Update: Vermiste meisje is terecht7 mei 2015 Update: Vermiste meisje is terecht Een 6-jarige meisje uit Goor wordt vermist. Burgernet deed rond 15.30 uur de melding uit dat mensen uit 't Twentse Haagje moeten uitkijken naar een blond meisje met lang haar, 1.20 meter […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]