Lentecursus om ideale instrument te kiezen

Onder de noemer Lentecursus start in de week van 6 maart de cursus Op weg naar een instrument. De cursus bestaat uit 10 lessen en is bedoeld voor kinderen die volgend jaar graag willen beginnen met het leren bespelen van een instrument. De ervaring leert dat veel kinderen nog niet kunnen kiezen en zij kunnen in deze cursus kennis maken met alle instrumenten die op de muziekschool gekozen kunnen worden. Check voor meer info de site.

Gerelateerde berichten

  • Gratis proeflessen muziekschool29 augustus 2017 Gratis proeflessen muziekschool Volgende week is er de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis proeflessen bij de muziekschool. De muzikale tak binnen De Reggehof opent de deuren om kinderen die willen beginnen op […]
  • Ruut-run levert 4300 euro op24 augustus 2015 Ruut-run levert 4300 euro op De stichting 'Elk kind een instrument' kan een aanvang nemen met een startkapitaal van 4300 euro. De marathon die Reggehof-directeur Ruut te Velthuis zaterdag liep werd ondersteund door […]
  • Proeflesmaand bij muziekschool31 augustus 2016 Proeflesmaand bij muziekschool De muziekschool houdt in de maand september een zogenoemde proeflesmaand om nieuwe Goorse talenten te laten 'ruiken' aan het muzikale leven en diverse instrumenten te proberen. Er kan […]
  • Open dag muziekschool met opening lokalen16 mei 2016 Open dag muziekschool met opening lokalen De muziekschool Hof van Twente zal op zaterdag 28 mei weer haar jaarlijkse open dag houden. De deuren van hoofdlocatie De Reggehof zullen dan vanaf 15.00 uur geopend zijn. Geïnteresseerden […]
  • Overwerken voor het goede doel27 maart 2018 Overwerken voor het goede doel Vijf vrijwilligers hebben afgelopen vrijdag 8 uur overgewerkt ten behoeve van de stichting 'Elk kind een instrument’. Zij werkten, samen met Ruut te Velthuis en Mathieu Beunders die de […]