Loopfanaat verliest activiteitstracker in Iependijk

Een Goorse hardloper is zijn activiteitstracker verloren, naar alle waarschijnlijkheid in de Iependijk. Het gaat om een Samsung Gear Fit2. Heeft u deze gevonden, mail naar dan liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Goors Victorie in Afghanistan13 maart 2012 Goors Victorie in Afghanistan Een bijzondere ontmoeting op een al even bijzondere plek. De Gorenaren Ellen Eeftink en Laurenz Plegt poseren op de militaire basis in Afghanistan. De zangeres werd naar het kamp gevlogen […]
  • Kunsttapijt op ’t Doesgoor17 augustus 2016 Kunsttapijt op ’t Doesgoor Met gepaste trots presenteerden de vrijwilligers van SV Hector het nieuwe kunsttapijt aan de wethouders Scholten en Van Zwanenburg. Beide ambtenaren zijn content over de voortgang van het […]
  • Kolderiek moment voor Goorse automobiliste28 maart 2012 Kolderiek moment voor Goorse automobiliste Boem! Een pijnlijk, hilarisch én knullig moment tegelijk. De automobiliste van deze knalgele Ford wilde vanmiddag haar auto ophalen na een opfrisbeurt bij herstelbedrijf ABS Drenthen. Bij […]
  • Gemeente wil alleen ‘gemeentelijk’ blad in de korven20 september 2016 Gemeente wil alleen ‘gemeentelijk’ blad in de korven De gemeente Hof van Twente gaat in Goor volgende maand weer de nodige blad-korven plaatsen. Dat gebeurt in de week van maandag 9 tot en met vrijdag 14 oktober. In een aankondiging op de […]
  • Containerbrand door vuurwerk31 december 2009 Containerbrand door vuurwerk Een ondergrondse afvalcontainer op 't Jannink heeft vanmiddag vlam gevat door het toedoen van vuurwerk. Volgens een buurtbewoner hebben twee meisjes vuurwerk in de container gegooid. De […]