Internationale carnavalserkenning voor Vlaskamp

Roy Vlaskamp, lid van de Raad van Elf van CV Sterzo is vrijdag onderscheiden door de ICF. Vertegenwoordigers van deze Internationale Carnavals Federatie waren te gast tijdens de feestavond van de Goorse carnavalisten in de achterzaal van De Ster. Vlaskamp werd geƫerd voor zijn werkzaamheden op de achtergrond voor CV Sterzo waar hij als spin in het web veel regelt en organiseert. Naast Vlaskamp waren er ook medailles en oorkondes voor Tim Wolterink die ook veel heeft betekend voor CV Sterzo en oprichter Jan Roelofsen.

Roy Vlaskamp

Gerelateerde berichten

  • Werk in uitvoering bij Prins Rudi12 december 2015 Werk in uitvoering bij Prins Rudi De woning van de kersverse Hofprins Rudi Jansen is vandaag in de hekken gezet met een bord dat verwijst naar een feestelijke dag in januari. Dan vindt het zogenoemde paalplaatsen plaats […]
  • Prins Rudi weet nu de weg3 januari 2016 Prins Rudi weet nu de weg Hofprins Rudi Jansen van CV Sterzo zal de komende tijd geen moeite hebben de weg te vinden. Zoals elk jaar wordt door de Raad van Elf een bord geplaatst in de tuin van de […]
  • Rudi Jansen nieuwe prins CV Sterzo29 november 2015 Rudi Jansen nieuwe prins CV Sterzo Rudi Jansen is de nieuwe prins van CV Sterzo. De 55-jarige Gorenaar werd deze zaterdagavond gepresenteerd in residentie De Ster, samen met zijn twee adjudanten: Jesse Overbeek en Gerco […]
  • Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden…9 februari 2018 Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden… De Goorse activiteitenagenda wordt dit weekeinde vooral beheerst door de Carnavalsactiviteiten van CV Sterzo en voorstellingen in De Reggehof. Vanavond is daar het Orkest van het Oosten […]
  • Er staat een paard in de gang…17 februari 2017 Er staat een paard in de gang… Groot feest op de katholieke Goorse basisscholen De Albatros en Heeckeren. Daar werd vandaag al op daverende wijze carnaval gevierd. Dat gebeurde op deze dag al omdat de kinderen na […]