Sloop pand Kerkstraat begonnen, historische plek verdwenen

Een nieuw aangezicht op een historische plek in Goor. Het begin van de Kerkstraat is omgedoopt tot een groot bouwterrein. Het pand, waar in het verleden Veldkamp en Visser waren gevestigd was een begrip was, wordt gesloopt. Naast de Hofkerk zullen op korte termijn nieuwe zorg-appartementen verrijzen. Aannemer Martin Roetgerink zal de bouw voor zijn rekening nemen. Daarmee krijgt de historische plek van ’t Twentse Haagje een heel nieuw gezicht, ook al omdat de Klokkenkamp in een nieuw jasje is gestoken.

x

Gerelateerde berichten

  • Plannen voor sluiting twee Goorse spoorweg-overgangen5 juni 2019 Plannen voor sluiting twee Goorse spoorweg-overgangen Het zal voor wandelaars die vanuit Goor De Meene in willen tegen het zere been zijn want de mogelijkheden daartoe worden behoorlijk beperkt als het aan Prorail ligt. Dit wil namelijk alle […]
  • Oald Goor: Extra spoor voor het kanaal17 januari 2019 Oald Goor: Extra spoor voor het kanaal Het is nog altijd één van de grootste projecten uitgevoerd in en rondom Goor. De aanleg van het Twentekanaal in de jaren '30. Zo'n 700 werklozen hebben de waterweg met de hand […]
  • Van Rood naar Blauw: Nieuwe dienstregelingen4 december 2017 Van Rood naar Blauw: Nieuwe dienstregelingen Vanaf 10 december voert de NS nieuwe dienstregelingen door. In Goor blijven de vertrektijden exact hetzelfde, alleen de rode bestickering op de trein zal worden vervangen door het […]
  • Informatieavond over gevaarlijke stoffen over het spoor19 september 2017 Informatieavond over gevaarlijke stoffen over het spoor Het is al jaren een heikel punt, zeker voor omwonenden van het spoor van en naar Goor waar naast personenvervoer ook gevaarlijke stoffen worden vervoerd. De angst dat er, hoe klein de kans […]
  • AGH weer in actie tegen goederentreinen9 juni 2016 AGH weer in actie tegen goederentreinen Actiegroep Goederenvervoer Hof van Twente komt in het geweer tegen de overschrijding van het aantal goederentreinen met gevaarlijke stoffen door Twente. Door werkzaamheden aan de […]