TTV Olympia wint weer overtuigend

De tafeltennissers van Olympia hebben zich goed hersteld van het gelijkspel tegen Borne. In Hengelo werd tegen subtopper Vitesse’35 een 8-2 zege behaald. Met Johan Truschel in de gelederen werd weer overtuigend gewonnen door de Goorse equipe. Door de zege gaat Olympia steviger aan de leiding. ┬áDonderdag 9 maart speelt Olympia de volgende wedstrijd. In de sportzaal aan de Kievitstraat is Thibats 2 uit Enschede de tegenstander.

Gerelateerde berichten

  • Koploper Olympia deelt forse tik uit aan concurrent11 april 2016 Koploper Olympia deelt forse tik uit aan concurrent De tafeltennisheren van Olympia hebben een grote stap gezet richting de titel. Directe concurrent Quick'20 werd met 8-2 aan de kant gezet door de Goorse koploper. Nu wacht nog een […]
  • Olympia wint nipt van concurrent28 september 2015 Olympia wint nipt van concurrent De tafeltennisheren van Olympia hebben een nipte zege geboekt op concurrent Trias 2. In Twello werd een 6-4 overwinning behaald door de Goorse equipe. Johan Truschel wist twee wedstrijden […]
  • Olympia boekt opnieuw overtuigende zege6 februari 2017 Olympia boekt opnieuw overtuigende zege De tafeltennisheren van Olympia hebben ook hun tweede duel overtuigend gewonnen. In Enschede werden de studenten van Thibats 2 met 7-3 verslagen. Door de overtuigende zege heeft Olympia de […]
  • Olympia boekt belangrijke zege in titelstrijd15 oktober 2018 Olympia boekt belangrijke zege in titelstrijd De tafeltennissers van Olympia boekten een belangrijke 6-4 overwinning op De Trefhoek in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse C. Johan Trusschel, Wilko Busschers en invaller […]
  • Kampioensswitch bij Olympia17 april 2019 Kampioensswitch bij Olympia Olympia kan de titel vergeten in de eerste klasse bij het tafeltennissen. Door een 7-3 nederlaag tegen DTS 2 is het kampioenschap uit zicht. In Enschede kon de Goorse equipe haar […]