Bier- en whiskyproeverij met GUS

Het genootschap GUS organiseert vrijdag een bier- en whisky-proeverij. “In de bierwereld wordt de laatste tijd meer en meer geëxperimenteerd met whisky en bier”, begint de GUS in een verklaring. “Een aantal brouwers mengen een scheut whisky in hun bieren of rijpen hun bieren op whiskyvaten. Op 10 maart gaan we die combinatie testen. Een aantal bieren en de whisky die erin verwerkt is zal worden geproefd en geprezen. We zien je graag 10 maart om 20.30 bij bar bistro d’Olde Smidse. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.”

Gerelateerde berichten

  • Digitale proeverij GUS13 mei 2020 Digitale proeverij GUS Het genootschap GUS gaat op vrijdag 29 meieen digitale whiskyproeverij organiseren. Een unieke proeverij waarbij vier whisky’s worden gepresenteerd met daarbij passende hapjes van het […]
  • Whiskey en BBQ bij de GUS5 juli 2017 Whiskey en BBQ bij de GUS Het Goorse Whiskey-genootschap heeft dit weekend weer een activiteit op de rol staan. Bij De Smidse wordt er weer een aantal whisky's voorgeschoteld naast de barbecue. De start is om 19.00 […]
  • Ook voordeelpas voor whiskeyliefhebbers28 april 2017 Ook voordeelpas voor whiskeyliefhebbers Het is gemeengoed voor winkeliers en ondernemersverenigingen en goed voorbeeld doet goed volgen. Ook de whiskeyclub oftewel de Goorse Usquebaugh Society, heeft een voordeelpas die onder […]
  • Twentse verhalen rond het kampvuur…26 mei 2018 Twentse verhalen rond het kampvuur… Ideale weersomstandigheden, mooie verhalen, een goed glas en een sfeervol kampvuur. Het zijn dé ingrediënten voor een heerlijke zomeravond. Gisteravond hield de Goorse Whiskyclub (Goorse […]
  • Whiskey en Twentse sagen bij de Blokhut23 mei 2019 Whiskey en Twentse sagen bij de Blokhut De Goorse Whiskyclub ( Goorse Usquebaugh Society) houdt morgen haar traditionele kampvuur-avond bij de blokhut van de scouting aan de Stoevelaarsweg in Goor. Evenals vorig jaar zal […]