Florence Foster Jenkins in Alleman

Een tragikomedie in Filmhuis Alleman. De Goorse bios vertolkt dinsdag de film Florence Foster Jenkins. De film uit 2016 is vervaardigd na de biografie van Stepen Frears en vertelt het verhaal over een puissant rijke erfgename uit New York. Toch gaat zij niet geruisloos door het leven. De film begint om 20.00 uur, kosten bedragen 5 euro.

 

Gerelateerde berichten

  • Hell or High Water in Alleman11 mei 2017 Hell or High Water in Alleman Hell or High Water is de film die dinsdag is te zien in Filmhuis Alleman. In de Goorse bios wordt het verhaal verteld van modern western in Texas. Dit misdaaddrama uit 2016 van David […]
  • Manglehorn vertoont Filmhuis Alleman9 februari 2017 Manglehorn vertoont Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman heeft dinsdag de deuren weer geopend. De Goorse bios vertoond dan de film Manglehorn uit 2014. De film met Al Pacino vertelt het verhaal van een sleutelmaker, waarbij […]
  • Dubbel programma Filmhuis Alleman16 februari 2017 Dubbel programma Filmhuis Alleman In de schoolvakantie is het altijd een drukke periode voor Filmhuis Alleman. De Goorse bios kent dinsdag dan ook weer een dubbel programma. In de middag kunnen belangstellenden plaatsnemen […]
  • Alleman vertoont Spotlight29 september 2016 Alleman vertoont Spotlight Filmhuis Alleman opent ook weer haar deuren. Op dinsdag 4 oktober staat de film Spotlight in de schijnwerpers. Het indrukwekkende filmdrama vertelt het waargebeurde verhaal van de […]
  • Alleman wint aan populariteit, ruim 2000 bezoekers26 mei 2018 Alleman wint aan populariteit, ruim 2000 bezoekers Het Filmhuis Alleman heeft inmiddels een stevige voet aan de grond in ’t Twentse Haagje. De Goorse bios heeft in het afgelopen jaar ruim 2000 bezoekers getrokken. Alleman vertoont één film […]