Eric Corton als eerste vastgelegd voor nieuwe theaterseizoen

AActeur en presentator Eric Corton is de eerste die door De Reggehof is vastgelegd voor het nieuwe theaterseizoen 2017/2018. Hij komt op 20 januari met de solovoorstelling ‘Ma’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Hugo Borst die de laatste tijd veel in het nieuws kwam doordat zijn plannen voor verbetering van de ouderenzorg werden aangenomen door de Tweede Kamer. Het boek en dus ook de voorstelling gaan over de gevolgen van dementie en de onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Voor de voorstelling kunnen nu al kaarten worden besteld via de site van De Reggehof.

Foto: Annemieke van der Togt

Gerelateerde berichten

  • Dementiegids van Goorse Ingrid in groot aantal bibliotheken8 november 2018 Dementiegids van Goorse Ingrid in groot aantal bibliotheken Het boek 'Mantelzorger der liefde' van de Goorse schrijfster Ingrid Keestra, is aangekocht door in totaal 62 bibliotheken in Nederland. Dit mede in het kader van de 'Dag van de mantelzorg' […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • ‘De Hugo Borst van Twente…’19 september 2017 ‘De Hugo Borst van Twente…’ Aan het einde van de middag is het boek 'Mantelzorger der liefde' gepresenteerd in de foyer van De Reggehof in het bijzijn van zo'n 100 belangstellenden. Het boek van de Goorse Ingrid […]
  • Opening Schoolfeestloodsen, Her Majesty en KNA…31 maart 2017 Opening Schoolfeestloodsen, Her Majesty en KNA… Nog twaalf weken en dan is het Feest der Feesten weer daar en dus zal de Schoolfeestkoorts in de komende periode weer hoog oplopen met morgen de eerste piek als de loodsen voor de […]
  • Laarschool in de aanbieding20 november 2014 Laarschool in de aanbieding De voormalige Laarschool is voor relatief weinig geld te koop. Het gebouw in de Herman Heijermanstraat is te koop gezet voor een bedrag van 265.000 euro. De Goorse makelaar Berends/Naafs […]